ΚΕΕΛΠΝΟ: Αρχειοθετήθηκε η υπόθεση με τις “φακές”- Δικαίωση Πουλή, “χαστούκι” σε Πολάκη

Πολάκης

Άνθρακας αποδείχθηκε ο “θησαυρός” στον οποίο πόνταρε η πρώην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχετικά με την διαβόητη υπόθεση με τις “φακές” του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr η υπόθεση η οποία ερευνώνταν από την δικαιοσύνη κατέληξε στο αρχείο μετά από σχετική πράξη την οποία εξέδωσε η εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος. Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση ο Σταμάτης Πουλής είχε δεχθεί  όλο το προηγούμενο διάστημα ανηλεή πόλεμο από τον Παύλο Πολάκη που υπήρξε και ο πολιτικός «αρχιτέκτονας» των καταγγελιών.

Διερεύνηση 

Η δικαστική διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης στο ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε μετά από τις δημόσιες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, περί δήθεν εμπλοκής του Σταμάτη Πουλή σε διαγωνιστικές διαδικασίες, που αφορούσαν την τροφοδοσία της Δομής Οροθετικών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., καθώς ο ίδιος υπήρξε διοικητικά υπεύθυνος λειτουργίας της. Όπως τελικά αποδείχτηκε ο τελικός στόχος του κ. Πολάκη ήταν η ίδια η Νέα Δημοκρατίας και συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Υγείας  την επίμαχη περίοδο. Σε αστικό επίπεδο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικαστεί από τα αστικά δικαστήρια για δυσφήμιση και εξύβριση του κ. Πουλή. Μάλιστα το στέλεχος της ΝΔ ήταν εκείνο το οποίο είχε καταγγείλει στην Εξεταστική Επιτροπή που είχε συστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος της εταιρείας security του ΚΕΕΛΠΝΟ, με εντολή Πολάκη. Μετά από εξονυχιστική διερεύνηση της υπόθεσης τελικά η Οικονομική εισαγγελία κατέληξε ότι το διαβόητο σκάνδαλο υπήρξε “άνθρακας” καθώς με την πράξη αρχειοθέτησης έκρινε ότι δεν έχουν ουσιαστική υπόσταση οι κατηγορίες που είχαν εξαπολυθεί σε βάρος του πρώτου Επιλαχόντα Βουλευτή της Δυτικής Αττικής  και πρώην Προέδρου των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεκτή η αγωγή 600.000 ευρώ του Σάμπυ Μιωνή κατά των εκδοτικών εταιρειών του Γιάννη Φιλιππάκη

Ανασύρεται από το αρχείο η δικογραφία που είχε σχηματιστεί έπειτα από τη μήνυση Βγενόπουλου στη Βασιλική Θάνου

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις