Καταγγελία – Σοκ: Δικαστική υπάλληλος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από… “τον Πρόεδρο”

δικογραφίες
Σε δημόσια ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook δικαστική υπάλληλος που εργάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται, σε σειρά αναρτήσεων της, σε περιστατικό που συνέβη εντός του ασανσέρ, στο οποίο «Πρόεδρος του …» όπως φαίνεται να αποκαλεί τον θύτη, της έπιασε ευαίσθητο μέρος του σώματος της, προφανώς χωρίς την θέληση της. Μάλιστα χαρακτηρίζει τον φερόμενο θύτη «ανώμαλο», ενώ του περνάει το μήνυμα «κοντά τα χέρια σου».

Πρόεδρο

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιότητά της, αλλά και την ιδιότητα του καταγγελλόμενου, η καταγγελία κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και απαιτεί ενδελεχή έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές αφού εικάζουμε πως και οι δύο (καταγγέλλουσα και καταγγελλόμενος)  υπηρετούν την δικαιοσύνη.

Παρόμοιες  σοβαρές υποθέσεις βγαίνουν πλέον από το σκοτάδι και οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πολλές από αυτές αποκαλύφθηκαν και κατόπιν ερευνήθηκαν αυτεπάγγελτα, με αναρτήσεις των θυμάτων σεξουαλικής βίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ελπίζουμε και στην Κέρκυρα η Δικαιοσύνη να ελέγξει και αυτήν, αλλά και άλλες καταγγελίες, αν υπάρξουν, με τον δέοντα τρόπο. Είναι κακό τέτοιες πράξεις να μένουν στο σκοτάδι. Πρέπει να βγαίνουν στο φως. Και αν έχουν υπόσταση, πρέπει να τιμωρούνται.

Πηγή: corfutvnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πέτρος Κουσουλός για τις καταγγελίες-σοκ του 38χρονου σε βάρος γνωστού ηθοποιού

#metoo: Ο Πέτρος Κουσουλός για τις δυο μηνύσεις που έχουν κατατεθεί στη Δικαιοσύνη κατά…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις