Καταδίκη Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη – «Η απόφαση είναι δικαίωση στη μνήμη της Τζωρτζίνας» λέει ο δικηγόρος του

Καράμπελας

Για μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται πλήρως στις αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, αλλά και για μια δικαίωση της μνήμης της μικρής Τζωρτζίνας, έκανε λόγο σε δηλώσεις του, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε ισόβια κάθειρξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της κόρης της.

Ωστόσο, ο κ. Καράμπελας δήλωσε συγκινημένος καθώς η σημερινή καταδικαστική απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω αυτό το αγγελούδι, που «όπως δέχθηκε και το δικαστήριο, δολοφονήθηκε από τα χέρια της ίδιας του της μάνας. Είναι μια δικαίωση της μνήμης αυτού του κοριτσιού, αλλά και αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση όλων των γιατρών και νοσηλευτών των τεσσάρων νοσοκομείων που ανέλαβαν τη νοσηλεία της μικρής όλο αυτό το διάστημα».

Την ίδια στιγμή, αναφορικά με την αντίδραση του πατέρα της Τζωρτζίνας, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος βρέθηκε στο ακροατήριο, ο κ. Καράμπελας ανέφερε ότι, «η απόφαση αποτελεί και ηθική δικαίωση για τον κ. Δασκαλάκη, καθώς όταν πριν από δυο χρόνια συνελήφθη η κατηγορούμενη και ήδη καταδικασθείσα πρωτοδικώς, αποφάσισε να διαχωρίσει την θέση του, να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας και να πει ότι τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα. Αισθάνεται απόλυτη δικαίωση και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

 Υπόθεση Κολωνού: Ενοχος για το βιασμό της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις