Η μήνυση ντοκουμέντο κατά της Ιωάννας Τούνη από επιχειρηματία για το revenge porn

Τούνη

Τη μήνυση – ντοκουμέντο κατά της Ιωάννας Τούνη από τον επιχειρηματία Μ.Κ παρουσιάζει αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr. Όπως αναφέρει ο μηνυτής:

“Εγκαλώ και αιτούμαι την κατά νόμο τιμωρία της ΤΟΥΝΗ Ιωάννας, για το αδίκημα της

δυσφήμησης κατ’ άρθρο 363.

Ειδικότερα το Σάββατο και περί ώρα 19:40 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (με το όνομα JTouni) βίντεο με την ίδια να αναφέρει ότι εγώ, καθώς με κατονομάζει, διέρρευσα revenge porn με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Αυτό είναι ψευδές καθώς για το εν κάτω βίντεο είχα υποβάλει στις 10 Μαΐου του 2020 μήνυση κατά παντός υπευθύνου στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Από όσο γνωρίζω για το εν λόγω περιστατικό και η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, είχε κάνει μήνυση κατά αγνώστων, καθώς το αναφέρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε, και στη σημερινή της τρισέλιση δημοσίευση, την οποία εγχειρίζω, αναφέρει ότι δεν έχει ισχυρές αποδείξεις προς ότι μπορώ να της κάνω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση. Αυτή η δημοσίευση είναι ψευδής στο σύνολο της και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μου ανεπανόρθωτα, καθώς το προφίλ της είναι δημόσιο, έχει αναδημοσιευτεί σε όλες της ιστοσελίδες, όπως στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στο IN.GR με φωτογραφίες μου και έχω κατακλυστεί από επικριτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρώ. Ζητώ την κατά το Νόμο τιμωρία της.”

Μιλώντας στoν Νίκο Νικολετάκη ο Γιάννης Γλύκας δικηγόρος του επιχειρηματία ,μαζί με την κ. Πανουσάκη, έδωσε την εκδοχή του πελάτη του όσον αφορά τη δημοσιοποίηση του ερωτικού βίντεο:

“Το βίντεο τράβηξε κάποιος τρίτος ,περαστικός , που δεν τον ξέρει ο πελάτης μου. Πρόκειται για “ματάκια”. Το περιστατικό συνέβη το 2017 στη Χαλκιδική. Ο πελάτης μου με την Ιωάννα Τούνη ήταν σε ένα beach bar. Πήγαν σε ένα χώρο πάρκινγκ συγκροτήματος κατοικιών ,βγήκαν έξω από το όχημα και άρχισαν να κάνουν σεξ ενώ ήταν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας

Επειδή ήταν κοντά σε δρόμο έγιναν αντιληπτοί, πέρασαν και αυτοκίνητα ενώ κατέβηκαν άνθρωποι και από τα σπίτια του συγκροτήματος κατοικιών. Ένας από αυτούς που έβλεπε τους τράβηξε βίντεο σε ανοιχτό χώρο και όχι με το κινητό του πελάτη μου. Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν,επειδή είχε πιει πολύ το αντελήφθη και συνέχισε για λίγο τη σεξουαλική πράξη αλλά μετά σταμάτησαν. Μιλάμε για δευτερόλεπτα” μας είπε ο κ. Γλύκας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας -Tι λέει η 24χρονη (βίντεο)

Μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται στον βιασμό


“Η διαρροή του βίντεο έγινε το 2020. Δεν υπάρχει κατηγορία σε βάρος του πελάτη μου, υπάρχει μία αναφορά”

Όπως μας είπε ο κ. Γλύκας η λήψη των στιγμιοτύπων δεν έγινε από το κινητό του επιχειρηματία. “Έχει υποστεί ζημιά και ο πελάτης μου και η Ιωάννα Τούνη , αλλά πολύ περισσότερο αυτός γιατί φαίνεται το πρόσωπο του και μόνο το σώμα της κυρίας Τούνη” κατέληξε ο κ. Γλύκας.

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις