Γιώργος Λυγγερίδης: Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τους ιατροδικαστές

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα τα οποία καταγράφηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά σε ότι αφορά την αιτία θανάτου του 31χρονου Αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη όπως αποκαλύπτει το eReportaz και το dikastikoreportaz.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, εξαιτίας της φωτοβολίδας ναυτικού Τυπου που -κατά το κατηγορητήριο- εκτόξευσε ο 18χρονος προφυλακισθείς, κατέληξε εξαιτίας «καθολικής εγκεφαλικής νέκρωσης υποξικής αιτιολογίας σε έδαφος βαρέων κακώσεων αριστερού κάτω άκρου και πυέλου προσκληθέντες δια φωτοβολίδας ναυτικού Τύπου».
Η νεκροψία νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά από τον Ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκεφαλική ισχαιμία προήλθε λόγω της ανακοπής από το βαρύ τραύμα που υπέστη από την φωτοβολίδα που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά κάκωση νεύρων, μαλακών μορίων και λοιπών ανατομικών δομών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του νοσοκομείου η φωτοβολιδα είχε αφήσει και εντυπωμα στο αριστερό μηριαίο οστό.

Πλέον αναβαθμίζεται και η δίωξη την οποία αντιμετωπίζει ο 18χρονος ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» απολογούμενος είχε επισημάνει ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΣτΕ ενέκρινε την έκδοση 30χρονου στο Μαρόκο που φέρεται μέλος του ISIS

Αποκάλυψη: Καρέ καρέ το αιµατοκύλισµα στο Γκάζι

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις