Γεωργία Μπίκα: Στα χέρια εισαγγελέα η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης – Αναμένεται η πρόταση του προς το Δικαστικό Συμβούλιο

Μπίκα

Στα χέρια εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό που κατήγγειλε 24χρονη Γεωργία Μπίκα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Αξιολογώντας το σύνολο των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον δικαστικό φάκελο ο εισαγγελικός λειτουργός θα υποβάλει την πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με την παραπομπή (ή μη) του μοναδικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σε δίκη. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στους δικαστές του Συμβουλίου που θα εκδώσουν το σχετικό βούλευμα.

Εκτός από τις καταθέσεις της καταγγέλλουσας, την απολογία 27χρονου κατηγορούμενου, αλλά και τις μαρτυρικές καταθέσεις, η δικογραφία, περιλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης και τα οποία φέρεται να είναι αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ ελάχιστη είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον 27χρονο για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυτιλήνη: Αναβλήθηκε η κατ’ έφεση δίκη του πρωτόδικα καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατούς

Πάτρα: Από τον θάνατο της Ίριδας η κινητοποίηση των Αρχών!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις