Γαύδος: Νέα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Κορίνας – Οι ναρκωτικές ουσίες και τα έγγραφα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη φοιτήτριας στη Γαύδο. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, απέκλεισε το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να ήταν σταθμευμένο και να λύθηκε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κατρακυλήσει στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα καθίσματα, δεν ήταν σε ύπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της κοπέλας συνοδηγού, ενώ αποκλείεται να «λύθηκε» το χειρόφρενο την ώρα ερωτικών περιπτύξεων όπως υποστηρίζει ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Επίσης, στο σημείο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία, υπάρχει στην άκρη του δρόμου προς τον γκρεμό, ένας ανελαστικός σωλήνας άρδευσης. «Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικός υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκαμπαρδώνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της 27χρονης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η κοπέλα είχε δεσμό με τον 40χρονο.

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού 

Ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το zarpanews.gr.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης
, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Γηροκομείο Αγία Σκέπη στα Χανιά: Σύλληψη ενός εν ενεργεία νοσηλευτή -Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Λιγνάδης – Gate: Η κατάθεση για βιασµό και τα πειστήρια της ταράτσας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις