Φολέγανδρος: Ομόφωνα ένοχος ο κατηγορούμενος για την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς

Ομόφωνα ένοχος κρίνει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 30χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου τον Ιούλιο του 2021 στη Φολέγανδρο όπως αναφέρει το syrostoday.

Ο κατηγορούμενος, κατά την σημερινή απολογία του, είπε ότι δεν θυμάται αρκετά πράγματα από το τραγικό περιστατικό. Αρχικά έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και ύστερα αναφέρθηκε στο ιατρικό ιστορικό του, αλλά και για τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της Γαρυφαλλιάς σύμφωνα με το cyclades24.gr

«Θυμάμαι τη Γαρυφαλλιά να λέει “τι είναι αυτά που κάνεις;” και όχι να φωνάζει για βοήθεια. Δεν θυμάμαι να την σπρώχνω και δεν θυμάμαι πως έπεσε στα βράχια. Κάποια στιγμή, με θυμάμαι να παίρνω το σακίδιο από το αυτοκίνητο και να πηγαίνω μέσα στη θάλασσα προκειμένου να της προσφέρω τις πρώτες βοήθειες. Της έκανα τεχνητές αναπνοές, της έδωσα το φιλί της ζωής για να τη σώσω. Κάποια στιγμή είδα ότι το πρόσωπό της είχε απρίσει και όι τα χείλη της είχαν μελανιάσει και έβγαζε αφρούς και νερό από το στόμα της. Τότε κατάλαβα ότι ήταν νεκρή» ανέφερε στην απολογία του ο 30χρονος.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις