Επίθεση Κούγια λόγω Λύτρα στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο και τους “κορυφαίους δικηγόρους” Έλλη Ρίζου και Γιάννη Απατσίδη

Κούγιας
Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, προσέρχεται τον Άρειο Πάγο, Αθήνα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023. Ενώπιον του ΣΤ’ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου θα εκδικαστούν, εκτός απροόπτου, την 19η Σεπτεμβρίου 2023, μετά από αναβολή, οι αναιρέσεις που άσκησαν ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του αλβανικής καταγωγής, τελεσιδίκως καταδικασθέντες σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με λακωνικό Δελτίου Τύπου ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας επιτίθεται εναντίον του Νικόλα Πατέρα, του κολοσσού της έντιμης δημοσιογραφίας, όπως τον χαρακτηρίζει, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και των κορυφαίων δικηγόρων Ε. Ρίζου και Γ. Απατσίδη, όπως ο ίδιος τους χαρακτηρίζει στο ΔΤ, λόγω της στάσης τους στην υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα.

Το Δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΑΤΣΙΔΗ

Παιδιά, η ζηλοφθονία και η προσπάθεια καταστροφής ανθρώπου που σας ευεργέτησε και συναδέλφου δικηγόρου είναι και ηθικά και ανθρώπινα καταδικαστέα.
Ομόφωνα περαστικά!
Καλό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αθήνα, 21/6/2024
Με εκτίμηση και Σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν άλλοι 4 δικαστές γιατί καθυστερούσαν να βγάλουν αποφάσεις

Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικές ποινές για δηλώσεις του σε υποθέσεις που είχε αναλάβει

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις