Επιδειξίας Νέας Σμύρνης: Οι οκτώ καταγγελίες και τα ντοκουμέντα της δικογραφίας

Επιδειξίας Νέας Σμύρνης

Ο επιδειξίας Νέας Σμύρνης και οι οκτώ συνολικά καταγγελίες. Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας για τον 22χρονο Β.Μ. ο οποίος αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Το dikastikoreportaz.gr έχει στη διάθεσή του το σύνολο των μαρτυρικών καταθέσεων που έδωσαν στους αστυνομικούς οκτώ συνολικά (μαζί με τη Δανάη) γυναίκες οι οποίες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του κατηγορούμενου το πρόσωπο που τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Σημειώνεται ότι η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη κοπέλες μέσα στην πολυκατοικία τους, ενώ η μια κατήγγειλε ότι ο 22χρονος την “στρίμωξε” μέσα στο ασανσέρ.

Εκείνο το οποίο προκύπτει είναι ότι η απόφαση της Δανάης (η οποία δέχτηκε “επίθεση” λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Μαϊου) να δημοσιοποιήσει το βίντεο από το κύκλωμα της πολυκατοικίας ήταν λυτρωτική τόσο για τις επτά κοπέλες που τον αναγνώρισαν αλλά και για τις ίδιες τις Αρχές.

Μέσα σε λίγες ώρες ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης προσήλθαν και κατέθεσαν τέσσερις ακόμη γυναίκες οι οποίες αναγνώρισαν τον νεαρό επιδειξία ως το πρόσωπο το οποίο τις παρενόχλησε σεξουαλικά. Μια ακόμη κατέθεσε ηλεκτρονικά, καθώς βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή οι Αρχές απέστειλαν στην εισαγγελία και μια ακόμη δικογραφία η οποία είχε σχηματισθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 όταν δυο νεαρές γυναίκες, είχαν καταγγείλει έναν άγνωστο (τότε) νεαρό άνδρα ο οποίος φέρεται να τις είχε πάρει στο «κυνήγι».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την Δανάη οι συγκεκριμένες κοπέλες δήλωσαν στις Αρχές ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του 22χρονου τον άγνωστο που τους είχε επιτεθεί τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου 2020.

Την ίδια στιγή οι Αρχές κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν το αποτύπωμα του 22χρονου ενώ βρήκαν και τα ρούχα του. Πλέον ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ίδιες τις επιλογές του που δεν ήταν άλλες από το να σκορπά τον “τρόμο” σε ανυποψίαστες γυναίκες.

  • Διαβάστε όλες τις συγκλονιστικές μαρτυρίες στην “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί την Κυριακή 9 Μαϊου.

Δείτε μερικά από τα ντοκουμέντα: 

Επιδειξίας Νέας Σμύρνης

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις