Έγκλημα στις Σπέτσες: O 26χρονος νεκρός είχε νοητική υστέρηση – Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Δημητρίου συγκλονίζουν

Σπέτσες

Αυτήν την εβδομάδα απασχόλησε την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα στις Σπέτσες στο οποίο πρώτο το ereportaz.gr αποκάλυψε το όνομα τους θύματος και τα αρχικά του θύτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογενείας του άτυχου Γρήγορη Θυμαρά  ο 26χρονος έπασχε από νοητική υστέρηση.

Συγκεκριμένα ο  Σπύρος Δημητρίου, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε:«Το παιδί είχε νοητική υστέρηση, ακολούθησε ειδική αγωγή, με πάρα πολύ κόπο η ανατροφή του, η παιδεία του. Αυτό σε σχέση με την υπόθεση είναι ένα συγκλονιστικό δεδομένα γιατί το κάνει ένα παιδί πιο ευάλωτο, πιο ευαίσθητο, ένα παιδί που έγινε λεία στα χέρια του δολοφόνου του», τόνισε ο δικηγόρος για να προσθέσει:

«Ήταν ένα παιδί που δεν είχε τίποτα. Ο φερόμενος ως δράστης Β.Μ. φαίνεται να είχε τα πάντα. Και τελικά αφαίρεσε και τη ζωή του παιδιού που δεν είχε τίποτα. Ένα φτωχό παιδί, ένα παιδί που αγωνιζόταν διπλάσια από τους υπολοίπους να βρει τη θέση του στο κοινωνικό σύνολο».

Για τις μεταξύ τους σχέσεις, ο κ. Δημητρίου σημείωσε πως ήταν γνωστοί, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν το θύμα μπορούσε να αναπτύξει φιλίες με τα προβλήματα που είχε.

Για το συμβάν τόνισε πως έγινε για ασήμαντη αφορμή, στη μέση του δρόμου και μπροστά σε δύο άτομα, τα οποία και κατέθεσαν στις Αρχές. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου, ο δράστης φέρεται να απείλησε τους μάρτυρες.

«Έγινε ένας καβγάς γιατί του είχε δανειστεί μια μοτοσικλέτα του θύματος από τον φερόμενο ως δράστη, την οποία άργησε να επιστρέψει. Κατά τη δικογραφία, είναι πολύ ασήμαντος ο λόγος. Έγινε στη μέση του δρόμου, μπροστά σε δύο αυτόπτες μάρτυρες», ανέφερε ο δικηγόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρίστος Μυλωνόπουλος για έγκλημα στις Σπέτσες: O 22χρονος αρνείται ότι έχει τελέσει έγκλημα

Μάνος Φωτάκης: Η άλλη άποψη της ΕΔΕ για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις