Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοκός», ως ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

Λυγγερίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 31χρονος γνωστός με το προσωνύμιο «Κοκός» έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ ακόμη 3 έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Ανάμεσα στους τρεις είναι ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, στον οποίο επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.

Ο 31χρονος που έχει προφυλακιστεί κατά το κατηγορητήριο «παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση».

Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, εμφανίζεται να υποκινεί οπαδούς του Ολυμπιακού στην εκδήλωση επεισοδίων, ενώ έχει προκύψει και η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις, είτε ως φυσικός αυτουργός είτε ως ηθικός αυτουργός. Ξεχωρίζει στη θύρα 7, καθώς κάθεται σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι.

Επίσης κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα.

Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα προαναφερόμενα «μεροκάματα» και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα ηγετικά Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, όταν απειλείται να χάσει μερίδιο από αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες

Στην φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά από εκείνους που συνελήφθησαν στην επιχείρηση για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις