Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιοί δικηγόροι αναλαμβάνουν την υπόθεση

Κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο, Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ , συντάκτης του αστυνομικού ρεπορτάζ, έξω από το σπίτι του. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Με κοινό Δελτίο Τύπου, οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης ανακοίνωσαν πως με εντολή της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ αναλαμβάνουν την υπόθεση της δολοφονίας του και μεταφέρουν και μία παράκληση εκ μέρους της οικογένειας.

Σύμφωνα μετην ανακοίνωση, η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ έδωσε εντολή στα δικηγορικά γραφεία των Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του, η οποία αποτελεί «δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας».

Παράλληλα, η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. «Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοίτης δολοφονίας του», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσετην εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Αθήνα, 15/04/2021

Δικηγορικό Γραφείο Απόστολου Λύτρα

Δικηγορικό Γραφείο Παναγιώτη Κάσση

 Διαβάστε επίσης 

Πόλα Ρούπα: Έξι χρόνια για τη βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις