Δολοφονία Καραϊβάζ: Καταθέτει η σύζυγος Καραϊβάζ, νέα στοιχεία “φωτιά” στην υπόθεση

Στον 30ο ανακριτή καταθέτει αυτήν την ώρα η συζυγος του Γιώργου καραιβαζ, Σταθα μετά και τα νέα στοιχεία που φαινεται οτι προεκυψαν από τη χθεσινή μαραθώνια απολογία των δυο αδελφών. Συμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο λυτρα, η οκογενεια δήλωσε παρασταση προς υποστήριξη της κατηγορίας προκειμένου να λαβει αντίγραφα της δικογραφίας ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξελίξεις όσον αφορά στην έκδοση νέων ενταλματων συλληψης. Κατά τον κ. Λυτρα φαίνεται ότι υπήρξαν ισχυρές τουλάχιστον ενδείξεις για τους δυο κατηγορουμένους.


Τις ευχαριστίες της σε όλους όσους στήριξαν την οικογένεια της μετά τη δολοφονία του συζυγου της εξέφρασε πριν λίγο η σταθα καραιβαζ η οποία κατέθετε επί δυο περιπου ώρες στον 30ο ανακριτή. Όπως είπε η κατάθεση της κινήθηκε στο πλαισιο της πρωτης μαρτυρίας της ενώ όταν ρωτήθηκε επισταμένως για το εάν γνώριζε κάποιον από τους εμπλεκόμενους, απαντησε αρνητικά τονιζοντας ότι δεν ειναι ” Ουτε δικαστικός ουτε αστυνομικός “. Συμφωνα με πληροφοριες η αστυνομία διεξάγει περαιτέρω έρευνες για τους ηθικους αυτουργούς εκτιμώντας ότι πρόκειται για προσωπα υπεράνω υποψίας που πολυ πριν τη δολοφονία είχαν κάποια μορφή επικοινωνία ς με τον καραιβαζ.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις