Δικηγόρος «Σαράφη»: «Να μην αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα στην κόντρα Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ» – Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Νovartis

Πολιτικές διαστάσεις επιχείρησε να δώσει ο συνήγορος του προστατευόμενου μάρτυρα της Νovartis “Σαράφη” αναφέροντας πριν από λίγο ότι ο εντολέας του δεν θα αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα στην πολιτική κόντρα μεταξύ Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής δόθηκαν διευκρινίσεις σε σχέση με τον ρόλο του προστατευόμενου μάρτυρα τον οποίον οι αξιωματικοί χαρακτηρίζουν επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης λέγοντας μάλιστα ότι τα χρήματα των θυμάτων έμπαιναν κατευθείαν στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Ανέφεραν επίσης πως το γραφείο του κατηγορουμένου βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου και εκεί δέχονταν τα θύματα του. Ακόμη ανέφεραν ότι το κύκλωμα διατηρούσε λογαριασμό στα Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα και ότι πολύ πιθανόν τα θύματα να είναι περισσότερα από 15, από τα οποία έχουν αποκομίσει χρηματικό όφελος παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις