Δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ: Απολύτως αναξιόπιστος αποδείχθηκε ο μάρτυρας κατηγορίας Δ. Καλαμπαλίκης

ΚΕΕΛΠΝΟ

Απολύτως αναξιόπιστος αποδείχθηκε σήμερα ο μάρτυρας κατηγορίας Καλαμπαλίκης Δημήτριος στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος δεν κατάφερε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των συνήγορων των κατηγορουμένων αλλά και της Έδρας πέφτοντας σε συνεχείς αντιφάσεις και λογικά ασυμβίβαστα.

Ο μάρτυρας Καλαμπαλίκης ενώ κατέθεσε ότι τα πρακτικά τα πήγε ο ίδιος στην κα Τσαγκάρη- και νοθευτήκαν από την κα Τσαγκάρη τότε Διευθύνουσα Σύμβουλο αλλού οργανισμού! (ΙΦΕΤ)- τέλη του 2014 αρχές του 2015, δεν μπόρεσε να απαντήσει στο πως είναι δυνατόν να νοθεύτηκαν τότε ενώ ακριβή αποσπάσματα των ιδίων αποφάσεων έχει εκδώσει ο ίδιος με το ίδιο περιεχόμενο πριν το 2012 με την υπογραφή του και σφραγίδα του Οργανισμού που καταστράφηκε και άλλαξε για το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2012!!!

Επιπλέον ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να απαντήσει γιατί κατέθεσε κάτι τέτοιο μόλις το 2018, ενώ το 2017 ο ίδιος θεώρησε με την υπογραφή του τα πρακτικά ως γνήσια και τα έστειλε στο Υπουργείο Υγείας, στους Επιθεωρητές και τον Εισαγγελέα στα πλαίσια του συγκεκριμένου ελέγχου για τις 22 προσλήψεις που τότε ξεκίνησε!!!

Επιπλέον ο μάρτυρας δεν απάντησε πως είναι δυνατόν η κα Τσαγκάρη που έλειπε από το ΚΕΕΛΠΝΟ από το 2010 έως και τέλη 2015 αφού ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος σε άλλο οργανισμό πρώτον να νόθευσε τέλη του 2014 αρχές του 2015 πρακτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ ο έλεγχος άρχισε για την συγκεκριμένη υπόθεση το 2017; Ήταν Νοστράδαμος; Ούτε βέβαια απάντησε ποτέ το πως γίνεται ο ίδιος ενώ ομολόγησε συμμετοχή στην πράξη αυτή της υπεξαγωγής και νόθευσης να παρέμεινε υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ το 2018 απολύθηκαν όλοι αυτοί που ο ίδιος κατηγόρησε (Τσαγκάρη, Πουλής, Θεοφιλάτου, Πολύζου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η εισαγγελέας – Πως “αφόπλισε” το πυρηνικό όπλο της υπεράσπισης Ο. Δημακοπούλου

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενη η 40χρονη “μασέζ” που ξάφριζε τους πελάτες της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις