Δίκη Πισπιρίγκου – Πάτρα : Προς αναβολή οι συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας;

Του Νίκου Νικολετάκη

Ιδιαίτερα πιθανό είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz.gr, να αναβληθούν οι τρεις συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο λόγος είναι ότι ένα μέλος της έδρας νόσησε από κορωνοϊό. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο από την Πρόεδρο του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τον πρόγραμμα αύριο Τετάρτη πρόκειται να συνεχιστεί η εξέταση του ιατροδικαστή Χρήστου Κραββαρίτη, τεχνικού συμβούλου της υπεράσπισης από τον Αλέξη Κούγια. Στη συνέχεια αναμένεται η συνέχεια της κατάθεσης από την Ουρανία Δημακοπούλου.

Εκκρεμεί να οριστεί η μέρα που θα καταθέσει ο Καθηγητής τοξικολογίας του ΑΠΘ Νικόλαος Ράικος. Όπως έχει αναφερθεί μετά την επανεξέταση του διακεκριμένου τοξικολόγου θα ακολουθήσει ο Αριστείδης Τσατσάκης,  διευθυντής του Εργαστηρίου Τοξικολογίας και Εγκληματολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης από την πλευρά της υπεράσπισης. Υπενθυμίζουμε ότι ο συνήγορος της κατηγορουμένης έχει υποβάλλει αίτημα να εξεταστούν τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από τρίτο εργαστήριο (μετά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) παρουσία του κ. Τσατσάκη.

Η υπεράσπιση έχει υποβάλλει αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Τσατσάκη – Ράικου ενώ οι δικηγόροι υποστήριξης της κατηγορίας έχουν ζητήσει να εξεταστούν καθ’ αντιπαράσταση ο Σωτήρης Μπουζιάνης με τους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων. Υπενθυμίζουμε ότι στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές στις καταθέσεις τους είπαν ότι η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή όταν μπήκαν στον θάλαμο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει το 18μηνο της κατηγορουμένης όσον αφορά την δολοφονία -σύμφωνα με το βούλευμα – της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχίσει να κρατείται για την δεύτερη κατηγορία της ανθρωποκτονίας Μαλένας και Ίριδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Η αγωγή (ύψους 255.000 ευρώ) Μπιμπίλα σε Κούγια

Πάτρα – Δίκη Πισπιρίγκου Χρήστος Κραββαρίτης: «Ο Μπουζιάνης δεσμεύτηκε από το πόρισμα Ράικου»

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις