Δίκη Πισπιρίγκου: Ολοκλήρωσε για σήμερα την αγόρευση του ο Κούγιας – Η δίκη διεκόπη για 13/3

Κούγιας

Με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

της Τζένης Μάρκου

Κούγιας: Πρόκειται περί απάτης και χρειάζεσαι εμείς να το ανακαλύψουμε.

Αυτό που έχει γίνει με τον Ράϊκο είναι μια ψεύτικη παρουσίαση σε όλες τις αρχές. Μόνο και μόνο για να μάθουν το όνομα του. Ο Μπουζιάνης είπε παραπλανήθηκα. Ότι είπε ο Ράικος είπα. Είναι βέβαιο ότι εάν ο εισαγγελέας τα είχε μελετήσει θα είχε παραγγείλει την σύλληψη του Ράικου και όχι της κα κατηγορούμενης.

Κοιτάξτε τι έκανε αυτός ο ανήθικος άνθρωπος. Είναι δυνατόν βρε Ράϊκε ενώ γνωρίζεις που έχεις σπουδάσει από 52 και μετά ως τοξικολόγος ότι απαγορεύεται να δώσεις σε βρέφος κεταμίνη;

Έχουν μια φουκαριάρα που την έχουν πατήσει όλοι και αντί με τις γνώσεις του στην επιστήμη να μας πει τι συμβαίνει εδώ προσπαθεί να καταστήσει κατηγορούμενη την κα κατηγορούμενη.

Αντί τις μελέτες του Παίδων να τις χρησιμοποιήσουν η κα Σπηλιοπούλου κα Σαλάπα, έρχεται η κα Βινουέζα αυτή η πραγματική επιστήμονας και εκθέτει την κυρία Σπηλιοπούλου, το νοσοκομείο και όλο το σύστημα.

Η λήψη αίματος από την καρδιά είναι ασφαλής, αλλά πιο αξιόπιστο είναι το περιφερειακό αίμα. Πως είναι δυνατόν να μην γίνεται εξέταση στα ουρά; Τι καθηγητής είναι αυτός; Έρχεσαι μετά από 2 χρόνια και να λες ότι τώρα βρήκα το Ρουκορόνιο. Ρε αθεόφοβε πως το λες αυτό ;

Ανάλογο παράδειγμα ότι παιδί έχει πεθάνει από κεταμίνη δεν έχουμε ακούσει ποτέ.

Για εμάς ο θάνατος επήλθε από επιληπτική κρίση. Οι γιατροί είχαν στο βαλιτσάκι αναζωογόνησης την κεταμίνη όχι η κα κατηγορούμενη. Ποιος την χορήγησε λοιπόν; Ο θεός;

Η κεταμίνη χορηγήθηκε διά της γαστροστομίας. Πως ξεπερνιέται; Που επαληθεύτηκε αυτό ; Το στομάχι είναι κενού περιεχομένου. Έρχεται και την διαψεύδει ο κύριος Μπουζιάνης και η επιστήμη.

Από το στόμα, την μύτη και την γαστροστομία δεν χορηγείται η κεταμίνη αφού ήταν τοποθετημένος φεβλοκαθετήρας. Αυτά δεν μπορούσε να τα προβλέψει ο κύριος Ράικος. Τη συλλογιστική του βουλεύματος το διαψεύδει ο Μπουζιάνης και η ίδια η επιστήμη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος χορήγησης.

Η κεταμινη χορηγήθηκε από την ομάδα ανάνηψης και όχι γαστροστομικά όπως κατηγορείται η κατηγορούμενη. Η ομάδα ανάνηψης από που χορήγησε την ανδρεναλίνη; Η μιδαζολάμη δόθηκε και αυτή . Είχε χορηγηθεί 14/4/21 και 16/4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κεταμίνη είναι ενδονοσοκομειακό φάρμακο και δεν θεωρείτε δηλητήριο.

Στην διασωλήνωση δεν έδωσαν τίποτα από αναισθητικά; Αυτοί οι άνθρωποι λένε αλήθεια; Ενώ παντού δίνονται ως αναισθητικά; Απλά φοβούνται ότι θα έχουμε ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Φυλακή πρέπει να πάει ο κύριος Ράικος.

Δασκαλάκης

Το καλοκαίρι του 2018 η κα κατηγορούμενη έμαθε ότι ο Δασκαλάκης επί 6 μήνες είχε άλλη σχέση. Ο Δασκαλάκης το παραδέχθηκε και ζήτησε συγχώρεση. Η κα κατηγορούμενη τον συγχώρεσε και δεν «χάλασε» το σπίτι της για χάρη των παιδιών της. Σκέφτηκε τα παιδιά. Για τα παιδιά συνέχισαν. Χάρη των παιδιών καταρράκωσε την γυναικεία προσωπικότητα της. Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά για τον φέρει πίσω. Είναι μοναδική εξαίρεση στο κόσμο. Δηλαδή σκέφτηκε «εάν σκοτώσω τα παιδιά θα γυρίσει σε εμένα; Όταν φεύγουν τα παιδιά από την ζωή μας;» Αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό εργάστηκε στα καράβια μαζί με τον πατριό της κατηγορούμενης. Έφυγε από εκεί και έπιασε δουλειά σε παγοποιείο επικαλούμενος πως δεν μπορούσε να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά του. Όχι μακριά από την κατηγορούμενη, αλλά για τα παιδιά και η κα κατηγορούμενη σκέφτηκε να τα σκοτώσει;

Στη Μαλένα η κατηγορούμενη έπεσε ψυχολογικά. Όταν έχασαν την Μαλένα και την Ίριδα ήταν ενωμένοι.

Έβαλε την Τζωρτζίνα να πει εγώ και ο μπαμπάς ήμαστε δυνατοί πρέπει να γίνεις και εσύ. Η Τζωρτζίνα έβλεπε μια μαμά μέσα στην θλίψη. Ο Δασκαλάκης είπε μην την βλέπετε εδώ το βράδυ κλαίει συνεχώς.

Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί το πόνο που είχε η κατηγορούμενη και της ζήτησε να χωρίσουν. Η μάνα πονούσε και ο άλλος ο κλαρινογαμπρός ήθελε να φτιάξει ένα χαρούμενο περιβάλλον. Η κα κατηγορούμενη που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε κανέναν και πουθενά είναι η δολοφόνος. Ήταν επηρεασμένος από τους φίλους του και τους συμπαίκτες του οι οποίοι ήθελαν να τον απομακρύνουν από την οικογένεια του για να ζήσει την ζωή του.

Έκανε παιδί για φύγει η θλίψη από το σπίτι. Τελικά σκότωνε παιδιά για να κρατήσει τον Μανό ή έκανε παιδιά για μα κρατήσει τον Μάνο;

Με την γέννηση της Ίριδας η συμβίωση ήταν αρμονική χωρίς προβλήματα και φανταστείτε το τι χαρά υπήρχε στο σπίτι. Δεν σκότωσε το παιδί της διπλανής πόρτας, με βάση το κατηγορητήριο, σκότωσε τα δικά της παιδιά.

Η κυρία κατηγορούμενη γνώρισε τον ξάδερφο της μέσω της στενής της φίλης, Γιάννη Παρίσση, με τον οποίο είχε μεμονωμένη και εφήμερη συνεύρεση καθώς ήταν παραμελημένη και πεσμένη ψυχολογικά.

Την Πέμπτη 18/3 ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε για την εξωσυζυγική περιπέτεια. Ο Μάνος ήρθε και πήρε όλα τα πράγματα από το σπίτι του. Μετά την αναπάντεχη απώλεια της Ίριδας ο Μάνος γύρισε σπίτι.

Ότι η κα κατηγορούμενη σκότωνε τα παιδιά για να κρατήσει τον άντρα της. Όταν από το Μάρτιο του 2021 έφυγε από την ζωή η Ίριδα ο Μάνος έφυγε από το σπίτι δεν γύρισε στο σπίτι. Ο Μάνος έφευγε από το σπίτι με την απώλεια των παιδιών δεν γύριζε στο σπίτι.

Αποδίδεται στην κα κατηγορούμενη ότι σκοτώνει την Τζωρτζινα για να φέρει πίσω τον Δασκαλακη. Αφού ήξερε ότι η Τζωρτζινα είναι η αδυναμία του Δασκαλάκη. Θα έπρεπε να θεωρεί ότι η Τζωρτζίνα θα τους κρατήσει κοντά. Από την στιγμή που η μεγαλύτερη αγάπη Μάνου είναι η Τζωρτζίνα πως ερμηνεύονται μονομερώς και συγκρούονται μεταξύ τους τα επιχειρήματα και η παραδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς γιατί αφού ήθελε να κρατήσει τον Μάνο, να σκότωσε το αγαπημένο του παιδί; Ήθελε να σώσει το παιδί για να μείνει ο Μάνος. Λογική επιχειρηματολογία.

Από 29/1/2022 δύο χρόνια και 1 μήνα υπάρχει αυτή η δημοσιογραφική προέκταση. Η τραγωδία προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και η αρχική προσέγγιση δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από την εισαγγελία έγινε διαρροή από το ανθρωποκτονιών. Η κα κατηγορούμενη έχει κάνει μήνυση για απιστία στον Παπαδόπουλο.

Το δικαστικό ρεπορτάζ μεταξύ άλλων κατέγραψε υποψίες για την υπόθεση ακόμα και βεβαιότητα φωτογραφίζοντας την μητέρα του ότι σκότωσε τα παιδιά της. Κάναμε έκκληση να μην δημοσιεύονται ανακρίβειες και δεν εισακούστηκαν.

Έγινε διαρροή εγγράφων από Πέτρο Κουσουλό. Ο Πέτρος Κουσουλός είναι εκδότης της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ. Είναι γιος διοικητικών δικαστών. Ο συγκεκριμένος προχώρησε σε διαρροή εγγράφων για Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα. Αποτελούσε θέμα στην εφημερίδα του και το βασικό θέμα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα. Η κα κατηγορούμενη έκανε αίτηση ασφαλιστικών κατά του Κουσουλού και Ζήνας Κουτσελίνη. Η αίτηση έγινε δεκτή και εις βάρος τους εκκρεμεί τακτική αγωγή.

Άλλοι έβαζαν την φωτογραφία της στα πρωτοσέλιδα. Η κατηγορούμενη χρειάζεται θεραπεία μπορεί να έχει σώας τας φρένας με όλα αυτά που γράφονται για αυτήν;

Άλλοι έβαζαν την φωτογραφία της στα πρωτοσέλιδα. Η κατηγορούμενη χρειάζεται θεραπεία μπορεί να έχει σώας τας φρένας με όλα αυτά που γράφονται για αυτήν;

Την ημέρα που έπαθε την ανακοπή το παιδί ο Δασκαλάκης ήταν στο νοσοκομείο και περιγράφονται συναισθήματα και το πόσο συμπαραστεκόταν στην κατηγορούμενη. Είναι επικίνδυνη προσωπικότητα ο Δασκαλάκης. Ήρθε ο σταρ στα δικαστήρια λέγοντας προκλητικά πράγματα. Αυτός που την έβριζε χυδαία και η Τζωρτζίνα έμπαινε στη μέση για να μην την βαράει ο Δασκαλάκης ενώ παράλληλα την κεράτωνε. Βίωνε εγκατάλειψη η κατηγορούμενη και αυτός έκανε τη ζωή του. Αν είχε πάθος με τον Δασκαλάκη για πιο λόγο να βοηθήσει τον Δασκαλάκη να πάει στη δουλειά με τα πλοία Ελλάδα -Ιταλία

Η δίκη διακόπηκε για την 13η Μαρτίου 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 39χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της

Τέμπη: Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου αύριο η πρώτη αγωγή αποζημίωσης για το τραγικό δυστύχημα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις