Δίκη Λιγνάδη: Η κατάθεση του τέταρτου καταγγέλλοντα για βιασμό

Με την υποβολή ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, στον τέταρτο καταγγέλλοντα συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στο μεταξύ, εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του τρίτη μηνυτή ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στη δίκη και διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του μετά τις δηλώσεις του στο Mega.
Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η κατάθεση του 4ου καταγγέλλοντα στην υπόθεση.

Ο μάρτυρας δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια για τους λόγους για τους οποίους προσέφυγε στη δικαιοσύνη και τις συνθήκες τέλεσης των καταγγελλόμενων βιασμών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Βαλυράκη: Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Χαλκίδας οι δύο ψαράδες

Βόλος: Ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του για τουλάχιστον έξι μήνες


Σημειώνεται πως ο μάρτυρας έχει υποστηρίξει πως βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη το 2015, δύο φορές, στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να κληθεί στο δικαστήριο η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Mega, στην οποία μίλησε ο 3ος μηνυτής. Πρόκειται για τον άντρα που δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο και έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα, ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις