Δίκη για δολοφονία Άλκη: Ένταση μεταξύ δικηγόρων

23χρονος

Ένταση σημειώθηκε με την έναρξη της σημερινής δικασίμου για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης, μεταξύ του συνηγόρου υποστήριξης κατηγορίας, Αλέξη Κούγια και των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων.

Ο Αλέξης Κουγιας προέβη τη Δευτέρα σε δηλώσεις που σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης διαστρεβλώνουν το πολιτισμένο κλίμα, που πράγματι επικρατεί στην αίθουσα.

Ο διάλογος που συνέβη κατά την έναρξη της διαδικασίας:

Ταουξής: Επειδή έγιναν δηλώσεις χθες στα κανάλια από τον κ. Κούγια ότι υπάρχει κλίμα ζόφου προς τους μάρτυρες και οτι δεν υπάρχουν μέσα ασφάλειας. Αυτά είναι λόγια για εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης. Ζούμε σε διδαικασία πολιτισμένη και δεν υπάρχει λόγος να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Κούγιας: Είπα ότι με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι οικογένειες έρχονται χωρίς αστυνομική φύλαξη και διαμαρτυρήθηκα και είπα οτι αυτό είναι αδιανόητο. Στις φυλακές των διαβατών πήγαν 500 φίλου του.

Συνήγοροι υπεράσπισης: Ποιος τα λέει αυτά;

Κυρίτσης: Εδώ είναι η ζωντανή διαδικασία όχι στα μικρόφωνα έξω.

Κούγιας: Τι είσαι ψευτόμαγκας; Σακατέψατε τον κόσμο και μιλάτε. Δε ντρέπεστε λιγάκι;

Συνήγοροι: Κουβαλάτε Αρειανούς κάθε μέρα απέξω και μας λέτε για ασφάλεια.

Κούγιας: Άντε ρε 12 νταμάρια δεν κάνατε τίποτε. Ταξιτζή τώρα…

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις