Διεκόπη η δίκη του Λιγνάδη

Λιγνάδη
Δίκη της χρονιάς: Έφθασε στα δικαστήρια ο Λιγνάδης - “Aλήτη, αλήτη” φώναζε ο κόσμος (Βίντεο)

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τις 25 Φεβρουαρίου έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Οι των τεσσάρων θυμάτων δήλωσαν ότι δεν θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία, καθώς ήδη έχει παραταθεί ο χρόνος προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου. «Έχει δηλώσει ο ίδιος, μέσω της υπεράσπισής του, ότι διακαώς επιθυμεί να δικαστεί και συγχρόνως θα ζητήσει εντός μήνα διακοπή, προεξοφλώντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Αν θέλει διακαώς να δικαστεί γιατί κωλυσιεργεί αναρωτιέμαι;» ανέφερε ο εκ των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, προσθέτοντας «ή ξέρει ότι δεν θα αθωωθεί και σου λέει ένας μήνας παραπάνω δεν έχει διαφορά ή έχει ξεκινήσει τακτική εξάντλησης 18μηνου που θα οδηγήσει στην ελευθέρωση του». Για την πρώτη δίκη με άντρα βιασθέντα έκανε λόγο ο Αλεξης Κουγιας, αναφέροντας πως «είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό». Στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε ο αδελφός του, ενώ στη δικαστική αίθουσα εμφανίστηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστόπουλου.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις