Διαψεύδει ότι ζήτησε την παραίτηση Βερβεσού ο Θεόδωρος Μαντάς

Μαντάς

Με ένα έκτακτο Δελτίο Τύπου ο γνωστός δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς έσπευσε να διαψεύσει το χθεσινό ρεπορτάζ του “STAR”, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος ζήτησε, μαζί με άλλους δικηγόρους, την παραίτηση του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού μετά το περιβόητο… κορωνοπάρτι.

Ο κος Μαντάς αποδίδει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σε λανθασμένη πληροφορία καιδεν αντικατοπτρίζει τα πραγματικά γεγονότα και την άποψή του επί του θέματος. Αντίθετα, δηλώνει κατηγορηματικά ότι στηρίζει στην παρούσα φάση της πανδημίας κάθε θεσμικό όργανο του Δικηγορικού Συλλόγου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα απάντηση Βερβεσού για το κορωνοπάρτι


Η ανακοίνωση του Θεόδωρου Μαντά: 

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “STAR”, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, εμφανίστηκα να ζητώ, μαζί με άλλους Δικηγόρους, την παραίτηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημητρίου Βερβεσού, μετά το ατυχές περιστατικό, στο οποίο ο ίδιος ενεπλάκη στις 20 Νοεμβρίου. ​Προφανώς, το ρεπορτάζ οφείλεται σε λανθασμένη πληροφορία που δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις μου επί του ζητήματος που εκκρεμεί.

Η αλήθεια είναι ότι στην εξαιρετικά δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε ως χώρα αλλά και ως επαγγελματικός κλάδος που πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία, ΣΥΝΕΧΙΖΩ να στηρίζω αταλαντευτά τα θεσμικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου μας.

Θεόδωρος Π. ΜΑΝΤΑΣ Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – Ποινικολόγος

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις