Χάρης Κονδύλης: Αδικαιολόγητες οι απορρίψεις δικηγόρων για τα ΕΣΠΑ ψηφιακών υποδομών

Χάρης Κονδύλης

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ.Α. με τον Συνδυασμό «ΔΙΕΚΔΙΚΩ περισσότερα στην πράξη» Χάρης Κονδύλης με ανακοίνωση του σήμερα αναφέρει ότι υπάρχουν αιτήσεις δικηγόρων για τη Νέα Δράση του ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» που απορρίπτονται αδικαιολόγητα, γεγονός το οποίο αποτελεί εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης.

Για μία ακόμη φορά συνεχίζεται το «θέατρο του παραλόγου» μεταξύ Δ.Σ.Α. και Πολιτείας.

Φαίνεται πως απορρίπτεται αδικαιολόγητα ένας σημαντικός αριθμός αιτήσεων δικηγόρων που επιθυμούσαν να ενταχθούν στη Νέα Δράση του ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» και αφορά στην ενίσχυση, με τη μορφή της επιχορήγησης, των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων που επλήγησαν από την πανδημία.

Εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες (όπως ότι δεν αποτυπώνεται ευκρινώς η σφραγίδα ή η ημερομηνία στο έντυπο του ΚΑΔ) απορρίπτονται αιτήσεις δικηγόρων τη στιγμή που τα στοιχεία αυτά, που ισχυρίζονται ως ελλιπή, είναι εύκολα προσβάσιμα από το TAXIS.

Τη στιγμή που οι Δικηγόροι είμαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ που δεν ενισχύθηκε κατά την πανδημία, συνεχίζουμε να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές, τέλος επιτηδεύματος και φόρους.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει έστω και τώρα και με τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ να συνδράμει τους επαγγελματίες μέσω της διευκόλυνσης ανανέωσης του εξοπλισμού τους, χωρίς να εφευρίσκει τρόπους διαφυγής.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν πήρα καμία απάντηση, παραμένει αμετανόητη» δήλωσε η Ιωάννα – Τι είπαν οι δικηγόροι (Βίντεο)

Βιτριόλι: «Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα το Νωντα» – Όλη η απολογία της κατηγορούμενης Έφης Καρακάντζουλα

Δίκη για βιτριόλι: Η ώρα της απολογίας για την Έφη  Κακαράντζουλα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις