Χαλκιδική: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο νεαροί που έδεσαν και χτύπησαν 16χρονο

Πολυγύρου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πολυγύρου, οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι έδεσαν σε δέντρο και χτύπησαν έναν 16χρονο, σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής, επειδή τους χρωστούσε χρήματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία που έκανε ο 16χρονος στην Αστυνομία και σε βάρος των δύο νεαρών, 17 και 18 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για παράνομη κατακράτηση και αρπαγή.

Ενώπιον του ανακριτή, οι κατηγορούμενοι φέρονται να απολογήθηκαν ότι δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν κακό στον ανήλικο καταγγέλλοντα, αλλά να τον εκφοβήσουν ώστε να επιστρέψει τα χρήματα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για 50 ευρώ που φαίνεται να είχε δανειστεί ο 16χρονος από τον 17χρονο, με τον δεύτερο να καταγγέλλεται ότι αξίωσε στη συνέχεια 400 ευρώ.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους σε αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με τους χρόνους απονομής της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Συνήγορος Εύας Καϊλή για δημοσιεύματα περί «μίζας» από συνεργάτες της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις