Χαλκίδα: Προφυλακιστέα η 39χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού – «Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να τον σκοτώσω»

Χαλκίδα
Χαλκίδα

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία της η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα,  σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr.

Τι υποστήριξε η 39χρονη

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 39χρονη δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Φέρεται να είπε στον ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε πως ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να πάει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό.

Οι δικηγόροι της δήλωσαν πως ακούγονται διάφορα για εκείνη τα οποία είναι αναληθή, όπως το ότι ενοχλούσε τον 43χρονο με μηνύματα και απειλές. «Αυτά δεν ισχύουν και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να τα αποδεικνύει», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Δημήτρης Ανδρέου.


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις