Βερβεσός: Το πειθαρχικό του ΔΣΑ θα καλέσει Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του για τον δικηγόρο του Κασιδιάρη

Βερβεσός
Δημήτρης Βερβεσός

 

Οπως είπε ο κ. Δημήτρης Βερβεσός στο Kontra24, ενημερώθηκε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε σε ένα κανάλι ότι “δεν φταίει η κυβέρνηση που μπορούσε ένας κρατούμενος (σσ Κασιδιάρης) να έχει ήχο, να έχει εικόνα και να μιλάει μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Έλληνες πολίτες, αλλά φταίει ένας δικηγόρος που έπαιρνε μαγνητικά ή άλλα μέσα οπτικοακουστικά και τα μετέδιδε στον Ελληνικό λαό.

Θα ήθελα δημόσια μέσα από την εκπομπή σας να καλέσω τον Υπουργό να μας πει επωνύμως ποιος είναι, γιατί εγώ αύριο το πρωί θα ζητήσω από την πρόεδρο του Πειθαρχικού μας συμβουλίου, να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα για το θέμα αυτό και να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη να μας πει ποιος δικηγόρος είναι αυτός, για να επιληφθεί το πειθαρχικό μας όργανο αν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

…. ή ο Υπουργός θα κάνει αύριο επίσημη δημόσια καταγγελία με αναφορά έγγραφη ή εγώ θα ζητήσω από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου, αυτεπάγγελτα να επιληφθεί και να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη ως μάρτυρα, για να μας πει ποιος είναι αυτός ο δικηγόρος”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις