Β. Καπερνάρος για Κιμούλη: «Ουδέποτε κατήγγειλε κάποιος τον πελάτη μου για ποινικό αδίκημα»

Καπερνάρος

Δηλώσεις στο «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/2) ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος σχετικά με τις αγωγές που κατέθεσε για λογαριασμό τους εντολέως του εναντίον ηθοποιών και του ΣΕΗ.

Ο ηθοποιός κατέθεσε αγωγές, με τις οποίες αξιώνει αποζημιώσεις για ηθική και περιουσιακή βλάβη που, όπως λέει, υπέστη μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε για τον ίδιο η Ζέτα Δούκα.

Συγκεκριμένα, ζητεί να καταδικαστούν η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς και να του καταβάλλουν «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον» για την περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ. Επιπλέον, ζητεί για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί να του καταβάλει η Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, η Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο Νίκος Ψαρράς 125.000 ευρώ.

Επίσης, αγωγή έκανε και στο ΣΕΗ για μεροληπτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Ο δικηγόρος του μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού τόνισε πως τα όσα υποστηρίζει η Ζέτα Δούκα, δεν ισχύουν.

«Ο Γιώργος Κιμούλης υλοποίησε τη δήλωσή του. Περίμενε έναν χρόνο για τη συλλογή του απαιτούμενου υλικού και με την προσμονή ότι το ΣΕΗ θα έπαιρνε θέση και θα διασταύρωνε τις καταγγελίες. Να πει ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα, γιατί είναι αναπόδεικτα. Και δεν το έκανε. Περίμενε από θεσμικό σεβασμό στο σωματείο του να πάρει θέση. Δεν έγινε και προέβη σε αυτήν την κίνηση για να προστατέψει τα δικαιώματα και την προσωπικότητά του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ουδέποτε τον κατήγγειλε κανείς επίσημα για ποινικό αδίκημα. Η ειρωνεία και ο κακός τρόπος συμπεριφορά δεν είναι ποινικό αδίκημα. Η κ. Δούκα όταν κατήγγειλε ότι την χτύπησε αρκέστηκε σε αυτό. Ο κ. Ψαρράς και η κ. Χρυσικού είπαν ότι την χτύπησε και μάλιστα στο στέρνο. Ένα τέτοιο αδίκημα πιστοποιείται εκείνη τη στιγμή. Η κ. Δούκα, μια τόσο δυναμική γυναίκα, δεν θα καλούσε ένα ασθενοφόρο, τα κανάλια, ένα περιπολικό; Δεν θα πήγαινε σε ένα αστυνομικό τμήμα; Δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά γιατί ποτέ δεν συνέβησαν. Αν σας χτυπούσα με κλωτσιά στο στέρνο δεν θα αντιδρούσατε; Θα μιλάγατε μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση;».

«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να τη χτυπήσει λόγω της στενότητας του χώρου. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να σας χτυπάει στο στέρνο και να μην καλέσετε το ΕΚΑΒ, ή να μην το καταγγείλετε» πρόσθεσε και επεσήμανε: «Του αρκεί το γεγονός ότι η άλλη πλευρά δεν μπορεί να αποδείξει ότι συνέβη. Αν γινόταν υπό κανονικές συνθήκες, με βάση τη λογική, δεν είναι δυνατόν ένας δυναμικός χαρακτήρας όπως η κ. Δούκα, η οποία βγαίνει μετά από 13 χρόνια, λόγω του metoo, να μην καλεί το ΕΚΑΒ ή το 100», κατέληξε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποζημίωση 730.000 ευρώ ζητά ο Γιώργος Κιμούλης από συναδέλφους του που τον κατήγγειλαν

Στο ΣτΕ συζητήθηκε αίτηση δικηγορικής εταιρείας κατά του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις