Αθώος ο Λαφαζάνης στην πρώτη δίκη για τους πλειστηριασμούς

Λαφαζάνη

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά την αθωωτική πρότασή της εισαγγελέως της έδρας, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης και παρακώλυσης συναγωνισμού. Είχε μηνυθεί από fund

Η συμβολαιογράφος που κατηγορείτο ότι ψευδώς βεβαίωσε ότι έγιναν πλειστηριασμοί την ημέρα εκείνη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά την αθωωτική πρότασή της εισαγγελέως της έδρας, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης και παρακώλυσης συναγωνισμού για τη δράση του στο κίνημα των πλειστηριασμών την 20/9/2021.

Η συμβολαιογράφος που κατηγορείτο ότι ψευδώς βεβαίωσε ότι έγιναν πλειστηριασμοί την ημέρα εκείνη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή.

Η απόφαση αποτελεί ηθική και πολιτική νίκη του συντεταγμένου κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Συνήγορος του Παναγιώτη Λαφαζάνη παρέστη ο δικηγόρος κ. Σαράντος Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος με την Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ, μέλος της ΚΕ του ΜέΡΑ25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλιππίδης: Εισαγγελική πρόταση ζητεί την παραπομπή του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες

Ενίσχυση της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ στα κτήρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις