Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση που θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιζόταν η καθηγήτρια

Σήμερα ήταν μια κρίσιμη μέρα για την 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της. Το συμβούλιο, θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιστεί ή όχι καθώς υπήρξε διαφωνία για το αν θα έπρεπε να περάσει το κατώφλι των φυλακών όμως η συνεδρίαση ανεβλήθη λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα το ζήτημα της προφυλάκισης της να παραμένει ανοικτό.

Η ίδια σε κατ’ οίκον περιορισμό, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στη φυλακή για όλα όσα φρικτά κατηγορείται ότι έχει διαπράξει σε βάρος του μαθητή. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η απόφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης. Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είναι σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς εξετάζεται το παρελθόν της 35χρονης σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι μαθητές οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο της.

Πηγή: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μήδεια»: Έφτιαξαν χιονάνθρωπο στην Eυελπίδων

 

Καταγγελία – Σοκ: Δικαστική υπάλληλος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από… “τον Πρόεδρο”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις