Αποκάλυψη: «Βιαστής δυτικών προαστίων» ο Αλέξης Γεωργούλης!

Γεωργούλης

Στοιχεία-φωτιά και έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία πιστοποιούν τη βασιμότητα της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστού ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη περιέχονται στον φάκελο της δικογραφίας τον οποίο επεξεργάστηκαν, επί τριετίας, οι βελγικές Αρχές προτού φτάσουν στο σημείο να ζητήσουν την άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ


• Η καταγγελία-σοκ της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική κακοποίηση και το τσουνάμι που έρχεται
• Η δεύτερη «αναφορά» που σκάει από πρώην υπάλληλό του!
• Μαρτυρίες-σοκ για τα όσα συνομολογούσε από το 2020 ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Από την ομολογουμένως καθυστερημένη έρευνα των βελγικών Αρχών προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πάλαι ποτέ «εραστής δυτικών προαστίων», ο οποίος συμπεριλήφθηκε στα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα είχε απορριφθεί από τη Νέα Δημοκρατία, τέλεσε το αδίκημα του βιασμού αλλά και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος της νεαρής δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου. Ούτως ή άλλως η δικαστική έρευνα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης διεξάγεται με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στην Ελλάδα. Οι βελγικές Αρχές δεν στέλνουν μια υπόθεση αμελλητί στη Βουλή, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα. Τουναντίον διενεργούν προκαταρκτική εξέταση και εφόσον υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις, τότε μόνο αποστέλλουν το σχετικό αίτημα, κάτι που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου.

Καμία σχέση

Όπως προκύπτει από την έρευνα της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είχε καμία σχέση, συναισθηματική, με την Ελένη Χρονοπούλου. Η γνωριμία τους έγκειται στην κοινή συνύπαρξή τους στις Βρυξέλλες. Εκείνος έχοντας τον ρόλο του ευρωβουλευτή και εκείνη ως μια ικανή, νεαρή και φιλόδοξη δικηγόρος. Παρά το γεγονός ότι τις πρώτες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης από το περιβάλλον Γεωργούλη διαχεόταν η πληροφορία ότι η καταγγελία της δικηγόρου οφειλόταν σε πράξη αντεκδίκησης, καθώς φέρεται να είχε απογοητευτεί από το γεγονός ότι την είχε εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα, εντούτοις προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις αναφέρουν ότι Γεωργούλης και Χρονοπούλου δεν είχαν ΠΟΤΕ σχέση, τουναντίον τα όσα εγκληματικά φέρονται να συνέβησαν έλαβαν χώρα στο πλαίσιο μιας λογικής του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Είναι ενδεικτικό ότι όπως ανέφερε και το ίδιο το θύμα σε δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επομένη του βιασμού αλλά και της σωματικής κακοποίησης ενήργησε με απόλυτα θεσμικό τρόπο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Μ», απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Βελγίου καταγγέλλοντας τον βιασμό της αλλά και ξυλοδαρμό από τον Έλληνα ευρωβουλευτή. Οι Αρχές την παρέπεμψαν σε δημόσιο νοσοκομείο, στο οποίο έλαβαν χώρα οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ εκδόθηκαν ιατρικά έγγραφα τα οποία φέρονται να πιστοποιούν το αληθές των καταγγελιών.

Τον κατονόμασε

Ενώ στην αρχική της κατάθεση η Ελένη Χρονοπούλου επέλεξε να μην κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη ως τον κακοποιητή της, εντούτοις τέσσερις μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2020, βρήκε το σθένος με δεύτερη κατάθεσή της στις Αρχές να τον ονοματίσει. Σε αυτή την επιλογή της βοήθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθική συμπαράσταση την οποία έλαβε από τους δικηγόρους της αλλά και το γεγονός ότι είδε τον Γεωργούλη να πρωταγωνιστεί σε διάφορα σποτ κατά της κακοποίησης γυναικών. «Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», λένε στην «Μ» πρόσωπα του περιβάλλοντος της καταγγέλλουσας, τα οποία προσθέτουν ότι δεν υπήρχε «ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο η Ελένη να καταγγείλει κάτι τόσο σοβαρό εάν δεν είχε επαρκείς αποδείξεις».                                                                                                  Γεωργούλης

Ομολογία

Την ίδια στιγμή από την έρευνα της «Μ» προκύπτει το γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν, τρόπον τινά, προετοιμασμένος, εδώ και χρόνια, για το τσουνάμι το οποίο θα ακολουθούσε. Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης την οποία είχε σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου, στις αρχές του 2020, με Ελληνίδα η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια σε σημαίνουσες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, της εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιθανόν να «ακουστούν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες». Η συγκεκριμένη προφορική αναφορά, όπως την παραθέτει στην εφημερίδα πρόσωπο το οποίο παρευρίσκετο στη συνάντηση, λέει πολλά. Πολλά και εκ διαμέτρου αντίθετα με όλα όσα υποστηρίζει, πλέον, κατόπιν εορτής ο ηθοποιός, ο οποίος μέσω των συνηγόρων του δηλώνει «αθώος του αίματος».

Καταγγελίες

Την ίδια στιγμή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Μ», σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις με μία εξ αυτών είναι η πλέον σοβαρή καθώς αφορά το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Πρόκειται για κοπέλα η οποία από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020 παρέμεινε στο γραφείο του, το οποίο εγκατέλειψε αφού πρώτα είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είχε πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, εντούτοις το θέμα δεν προχώρησε, και η ίδια δεν έκανε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. Η ίδια φέρεται να είχε τον ρόλο φωτογράφου σε συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή σε διεθνή ΜΜΕ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Κατά πληροφορίες έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει κι αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία. Είναι ωστόσο τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα με την υπόθεση της πρώτης καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας τα προσωπικά στοιχεία διέρρευσαν, κάτι που φοβάται ότι θα συμβεί με την ίδια. Μαζί με την κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη έφυγε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος είχε φέρει την ασκούμενη στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή. Επίσης είχε καταγγείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπήκε στο αρχείο. Και εκείνος έφυγε από το γραφείο του κ. Γεωργούλη και με μακρά αναρρωτική άδεια.                                                                              Γεωργούλης

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγρίνιο: Εφτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

Υπόθεση Γεωργούλη: Η (άγνωστη) ζωή της ασυμβίβαστης Ελένης Χρονοπούλου

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις