“Άδειασμα” του Δημήτρη Άνθη από τον αδελφό του για το “βιασμό” από το Στραβοπόδη

Άνθη Στραβοπόδης

Άδειασε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Άνθη, ο αδελφός του, Γιώργος ο οποίος κατέθεσε στην 7η τακτική ανακρίτρια στο πλαίσιο της διερευνώμενης υπόθεσης βιασμού. Ο Γιώργος Άνθης διεύψευσε ότι ήταν ενήμερος για τον βιασμό που φέρεται να συνέβη το 2005 ή το
2006, επισημαίνοντας ότι το έμαθε λίγες ημέρες πριν από τη συνέντευξη που έδωσε ο αδερφός του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Γνώριζα ότι είχαν έρθει σε ερωτική επαφή, μπορεί να μου το είχε πει ο ίδιος, αλλά μπορεί και από κοινούς μας φίλους να το είχα μάθει», ήταν τα λόγια του Γιώργου Άνθη ενώπιον της ανακρίτριας.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ποτέ ο αδελφός του του εκμυστηρεύτηκε κάτι σχετικά με τον Νίκο Στραβοπόδη, ο Γιώργος Άνθης κάθε άλλο παρά μίλησε για βιασμό. «Θυμάμαι ότι μια φορά που ήμουν με τον αδελφό μου και άλλους φίλους μας, χαριτολογώντας ο Δημήτρης μας ανέφερε για τα “προσόντα” του Νικόλα και ότι λόγω της σωματικής διάπλασης και των οργάνων του, ο Δημήτρης μπορεί να δυσκολεύτηκε κατά την επαφή και να πόνεσε…». Παράλληλα ο Γιώργος Άνθης ανέφερε ότι σε ηλικία επτά ετών ο αδελφός του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό τους πρόσωπο το οποίο τον είχε αναγκάσει σε «πεολειχία».

Τέλος, ο Γιώργος Άνθης δεν κατάφερε να προσδιορίσει χρονικά το καταγγελθέν περιστατικό, ενώ ανέφερε ότι δεν πρόσεξε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του αδελφού του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικόλας Στραβοπόδης: Κάναμε συναινετικό σεξ – Δεν είμαι βιαστής – Η αποκλειστική συνέντευξη (ηχητικό)

«Δεν είμαι βιαστής» δηλώνει ο Νικόλας Στραβοπόδης αποκλειστικά στην “ΜΠΑΜ”- Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Δικηγόρος Ν. Στραβοπόδη: Αισθανόμαστε ανακούφιση μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του πελάτη μου(βίντεο)

 

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις