Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για την επίθεση με αεροβόλο όπλο στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.
Οι δράστες – ένας 20χρονος και ο 55χρονος πατέρας του – εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθησαν, έπειτα από ταχύτατες έρευνες και διασταύρωση υλικού από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είχε βγει με το αεροβόλο ήδη από τις 23 Ιουλίου και πυροβολούσε προς τα γύρω κτίρια, προκαλώντας φθορές και σε άλλα διαμερίσματα της περιοχής. Στην επίθεση της Δευτέρας, βολές κατέληξαν στα παράθυρα των γραφείων της εφημερίδας, με αποτέλεσμα να θρυμματιστούν υαλοπίνακες.
Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο η ένταση της επίθεσης και η επικινδυνότητα της πράξης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Ο 55χρονος πατέρας, σύμφωνα με τις Αρχές, προσπάθησε να καλύψει τον γιο του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις βολές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.
Η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, προχωρώντας σε συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες. Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω, ενώ εξετάζονται και άλλα περιστατικά φθορών στην ευρύτερη περιοχή που συνδέονται με τις κινήσεις του 20χρονου.
Η «ΜΠΑΜ» δεν τρομοκρατείται
Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» συνεχίζει απρόσκοπτα το δημοσιογραφικό της έργο, χωρίς να φοβάται ή να σωπαίνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άγρια επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» – Πυροβολισμοί με αεροβόλο, σπασμένα τζάμια