Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Μηνύουν Εισαγγελέα και Λιμενικό…

Βαλυράκη
Φωτογραφία αρχείου που εικονίζει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη να μιλά Κοινοβούλιο, στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Μαΐου 2015. Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά σε νησίδα, εντοπίστηκε από το λιμενικό σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ο πρώην υπουργός βρέθηκε στη θάλασσα καθώς το σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς αυτόν με τη μηχανή αναμμένη. Ο πρώην υπουργός είχε εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια και το μεσημέρι η σύζυγός του ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό ότι ο άνδρας της αγνοείτο. Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Αθανάσιος Παπαθεοδώρου, αδελφός της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου. Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου που χειρίζεται την υπόθεση για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει ότι μετά την κατάθεση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε αρχικά στο «Τούνελ», οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και έχουν κατονομαστεί.

«Παρότι υπάρχουν αυτές οι εξελίξεις, προκλητικά οι αρμόδιες Αρχές βραδυπορούν, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται ή να κινδυνεύουν να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά μέσα και στοιχεία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Άδειασμα” του Δημήτρη Άνθη από τον αδελφό του για το “βιασμό” από το Στραβοπόδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις