Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απίστευτες σκηνής στα δικαστήρια Βόλου – Εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο της έδρας

Κωνσταντοπούλου

Ένταση επικράτησε σήμερα, Παρασκευή 10/05, στα δικαστήρια Βόλου, με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου με την ιδιότητα του δικηγόρου.

Στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης, η πρόεδρος της έδρας έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άνδρας από το κοινό του δικαστηρίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοληπτικού υλικού, πλησίαζε την έδρα, εξαπολύοντας πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Στο άκουσμα της εντολής, η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως σημειώνει το taxydromos.gr, και ενώ η πρόεδρος της έδρας αποχωρούσε από την αίθουσα, μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, ενώ της ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την εντολή που έδωσε. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι συνόδευσαν την πρόεδρο στο γραφείο της.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η εισαγγελέας επέστρεφε στο γραφείο της, η κ. Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά της, μην επιτρέποντάς τη διέλευσή της.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν… διάδρομο στην εισαγγελέα, προσπαθώντας να απομακρύνουν την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία τους φώναζε «μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Η δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπoυργική απόφαση για την εγγραφή δικηγόρων στους ειδικούς καταλόγους έκδοσης κληρονομητηρίων

Θεσσαλονίκη: 28χρονη κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον 40χρονο σύντροφό της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις