Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος ο Νιγηριανός μάνατζερ με 5.000 εγγύηση, 1 φορά εμφάνιση σε τμήμα

Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο Νιγηριανός μάνατζερ.
Ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ. Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος κατηγορήθηκε από 17χρονη ότι την βίασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμεδο. Ο τελευταίος, που κατηγορούνταν για το ίδιο αδίκημα αφέθηκε χθες ελευθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ.

Ο 40χρονος, που εμφανίζεται ως μάνατζερ καλλιτεχνών, αρνήθηκε πλήρως την κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συναινετικά με την 17χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι κατηγορήθηκε από την 17χρονη, επειδή έπεσε θύμα της «κόντρας» και της «αντιζηλίας» μεταξύ της καταγγέλλουσας και της φίλης της.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε πως όταν η παρέα έφτασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή ο ίδιος, αφού έφαγαν, θέλησε να φύγει. «Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram.Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ» φέρεται να λέει ο 40χρονος, συμπληρώνοντας ότι ζήτησε από τον Σεμέδο να του καλέσει ταξί.

Ωστόσο, κατά τα λεγόμενά του, η 17χρονη του ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι για να της κάνει παρέα, με τον ποδοσφαιριστή να ακυρώνει τελικά το ταξί. Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση έχοντας την συναίνεση της 17χρονης, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πράξης, εκείνος έκανε μπάνιο, την είδε να κοιμάται και αποχώρησε.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις