Yπόθεση Πάτρας: Η ανατριχιαστική μαρτυρία για δολοφονία βρέφους από μητέρα και θεία!

Δήμητρα

Την 1η Ιουλίου 2022, τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη διωχθεί και προφυλακισθεί για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας και οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, μια συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος, η Χ.Σ., αποστέλλει επώνυμη καταγγελία-φωτιά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ). Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Ίριδας συνάντησε τυχαία σε πλατεία της Πάτρας μια γυναίκα η οποία έκλαιγε.

Των ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ


• Τα ντοκουμέντα της επώνυμης καταγγελίας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διαβίβαση στο Ανθρωποκτονιών και στην Εισαγγελία.
• Τι αποκαλύπτει το πρόσωπο-κλειδί που δεν κλήθηκε ποτέ από τις Αρχές!


Η γυναίκα φορούσε μάσκα, λόγω κορωνοϊού. Η συνταξιούχος αναφέρει ότι την πλησίασε, της έπιασε την κουβέντα. Τη ρώτησε γιατί κλαίει. Τότε η άγνωστη γυναίκα της αποκάλυψε κάτι φρικιαστικό. Ότι στις 31 Μαρτίου ή 1η Απριλίου 2021, δηλαδή 10 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, συναντήθηκε με ένα μικρό κορίτσι το οποίο της αποκάλυψε ότι είδε τη δολοφονία της αδελφής της! Ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν στο δωμάτιό της όταν είδε τη μητέρα της να φράζει το πρόσωπο του βρέφους και τη θεία της να το ακινητοποιεί. Η συνταξιούχος τραπεζικός αναφέρει ότι προσπάθησε να πείσει τη γυναίκα να καταθέσει στις Αρχές, αλλά ότι εκείνη φοβόταν.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 Ιουλίου 2022, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαβιβάζει τη συγκεκριμένη καταγγελία στο Ανθρωποκτονιών που εκείνη την περίοδο διενεργούσε την προανάκριση για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η ΔΗΕ ζητεί παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί (εάν χρειαστεί) τεχνικός και ψηφιακός έλεγχος για να διαπιστωθούν όσα καταγγέλλει η Χ.Σ. Στις 20 Ιουλίου 2022 το Ανθρωποκτονιών διαβιβάζει την καταγγελία στην Εισαγγελία. Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκαλύπτει σήμερα τα έγγραφα – ντοκουμέντα, τα οποία αποκαλύπτουν την πορεία της επώνυμης και ιδιαίτερα σοβαρής καταγγελίας μιας γυναίκας η οποία ουδέποτε κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει. Η συγκεκριμένη μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» του Open και ήταν συγκλονιστική!

«Τι είδε η μικρή»

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι το παιδί έχει μιλήσει. Εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι γιατί είχα πάθει ένα σοκ πριν από δύο χρόνια και έχω σταματήσει να ασχολούμαι, απλώς η κόρη μου με ενημερώνει. Ξέρεις, μαμά, βγήκε η απόφαση και τα λοιπά… δεν μπορώ. Δηλαδή είχα πάθει τέτοιο σοκ που δεν περιγράφεται απ’ όλη αυτή την ιστορία, χώρια την ενοχή ότι θα μπορούσα κάτι να κάνω και δεν το έκανα. Όχι τότε γιατί φοβήθηκα, γιατί δεν ήξερα, τώρα όμως που ξέρω ότι υπάρχουν μπράβοι, ότι υπάρχουν διασυνδέσεις, ότι υπάρχουν αυτά. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Όπως και όλος ο κόσμος. Έμαθες τίποτα; Όχι. Μιλάει κανείς; Όχι. Φοβάται ο κόσμος. Δηλαδή, ακόμα και η κοπέλα να τα ακούσει, θα φοβηθεί να μιλήσει», είπε η μάρτυρας στην εκπομπή.

«Στην πάνω μεριά της πλατείας σχεδόν απέναντι από ένα φαρμακείο στο παγκάκι ήταν μια κοπέλα, ηλικίας γύρω στα 30 με 35, καστανόξανθη, μεσαίου αναστήματος, γύρω στο 1,65 με 1,70, δηλαδή δεν σηκώθηκε, αλλά ήταν κανονική, όχι παχιά, όχι αδύνατη. Κανονικής σωματικής διάπλασης. Φορούσε μάσκα. Δεν είδα τίποτα παραπάνω από τα μάτια της, ανοιχτόχρωμα μάτια. Αυτή η κοπέλα έκλαιγε. Εγώ επειδή αφενός είμαι συνδικαλίστρια, αφετέρου είχα βοηθήσει πάρα πολύ με ηλικιωμένους στον Πολιτιστικό Σύλλογο στον οποίο ανήκα στην Αθήνα, ξέρω πώς να διαχειριστώ ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση. Προπάντων αυτό που κοίταξα ήταν αν ήταν ναρκομανής. Δεν ήταν η κοπέλα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έκλαιγε», ανέφερε η μάρτυρας.

«Είδε τη μητέρα και τη θεία…»

«Την πλησίασα, της πήγα νερό, της μίλησα με καλό τρόπο και μου άνοιξε την ψυχή της. Τότε της είπε ένα μικρό κοριτσάκι όλα αυτά τα οποία περιγράφω στην τιμή και τη συνείδησή μου. Ενόρκως πλέον ότι γράφω πάνω – κάτω σε αυτό το κομμάτι είναι ένορκο. Μου είπε ότι ένα μικρό κοριτσάκι ξύπνησε από το κλάμα της αδελφής της που κοιμόταν δίπλα της στο ίδιο δωμάτιο και είδε τη μητέρα της πάνω από το παιδί να της κλείνει το στόμα. Έβαλε τις φωνές και τότε η θεία της την πάτησε στο κρεβάτι. Την πάτησε; Εγώ θεωρώ ότι την ακινητοποίησε στο κρεβάτι και έδινε οδηγίες ‘‘πρόσεχε, κάν’ το ξανά και ξανά και ξανά’’», είπε. Και συνέχισε: «Μου είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ‘‘διασκέδαζαν’’ με το μωρό γιατί είχαν κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, εγώ δεν έχω Facebook για να ξέρω τι αναρτήσεις έχουν κάνει πως χτυπιόταν το μωρό και πως πάλευε με τα σκεπάσματα, και όταν λέει στο τέλος θανατώσανε το μωρό της είπαν ότι αν μιλήσει στον μαλάκα θα είναι η τελευταία φορά που μιλάει. Θα τη σακατέψουν και ότι θα είναι τελευταία φορά που μιλάει. Αυτή ήταν η συνομιλία. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Tι να σου πω ότι μου είπε, σου τα λέω ακριβώς», υποστήριξε.

«Φοβόταν»

«Της πρότεινα να πάμε στο αστυνομικό τμήμα. Μου είπε ότι η οικογένεια έχει διασυνδέσεις και ελέγχει τους πάντες και ότι αν πάει στο αστυνομικό τμήμα αφενός θα βρεθεί μπλεγμένη και αφετέρου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αυτά μου είπε. Την πιστεύω. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ήταν η περιγραφή (για τη συγκεκριμένη υπόθεση) για ένα και μόνο λόγο. Το μοναδικό βρέφος το οποίο πέθανε στο σπίτι του παρουσία της αδελφής του ήταν αυτό. Δεν διάβασα πουθενά αλλού σε όλη την Πάτρα για θάνατο βρέφους εκείνη την εποχή», ανέφερε.

Η μάρτυρας θυμάται ότι η συνάντηση με την εν λόγω γυναίκα έγινε τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. «31/3 ή 1/4 του 2021. Ήταν και ο λόγος που πιστεύω ότι ήταν ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της αδελφής του».
Όταν ερωτήθηκε από την εκπομπή εάν απευθύνθηκε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα είπε «όχι. Γιατί έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω στοιχεία. Απλώς αναφέρω ένα περιστατικό. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι πρόκειται γι’ αυτό. Δεν υπάρχει άλλο βρέφος το οποίο να πέθανε παρουσία τρίτων, τέταρτων κ.τ.λ.

«Τραβούσαν βίντεο»

Η γυναίκα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φοβόταν ότι θα σκοτώσουν το παιδί κ.τ.λ. Γι’ αυτό το αναφέρω αν μπορεί να δώσει κάποια λύση, τότε που δεν είχαν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η κυρία έλεγε ότι τραβούσαν βίντεο. Γι’ αυτό ζητάω από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει έρευνα για το εάν υπάρχει βίντεο. Δηλαδή, την ώρα που σκότωσαν το μωρό απ’ ό,τι έλεγε αυτή η κυρία τραβούσαν βίντεο».

Τα έγγραφα ντοκουμέντα

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Αποκάλυψη: Έμπλεξε ποινικά η Δήμητρα για ψευδορκία και όχι μόνο…

Υπό κράτηση 56χρονος παρουσιαστής για απόπειρα εκβίασης – Για συνέργεια κατηγορείται 39χρονος εκδότης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις