Υπόθεση Νηπιαγωγού: “Έβαλε το μόριό του στον πωπό μου”. Η συγκλονιστική κατάθεση του 4χρονου- Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

βιασμού

“Έβγαλε το μόριό του έξω και το έβαλε στον πωπό μου…”. Σοκάρει η κατάθεση του 4χρονου αγοριού το οποίο φέρεται να παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 31χρονο νηπιαγωγό του. Το dikastikoreportaz.gr αποκαλύπτει ολόκληρη τη δικογραφία η οποία έχει σχηματισθεί και φέρει τον εκπαιδευτικό αντιμέτωπο με κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Εκτός από την κατάθεση του τετράχρονου αγοριού η οποία δόθηκε σε ειδικό ψυχολόγο της Ασφάλειας, πραγματικά συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του πατέρα και της μητέρας του παιδιού. “Μου είπε ότι πριν πάνε στην τουαλέτα ο νηπιαγωγός είχε πάρει μια μπανανόφλουδα από ένα παιδί που είχε φάει τη μπανάνα του και όταν πήγε στην τουαλέτα την έβαλε στον πωπό του παιδιού μου”, κατέθεσε η μητέρα αναφερόμενη στο περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου. Από την πλευρά του απολογούμενος, προανακριτικά, ο νηπιαγωγός ο οποίος έχει συλληφθεί αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή κάνοντας λόγο για ανυπόστατα ψεύδη. Ομιχλώδης είναι και η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το τετράχρονο αγόρι και δεν κατέγραψε ιδιαίτερα ευρήματα.

Κατάθεση-σοκ 

Καταθέτοντας την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στον ειδικό ψυχολόγο της ΓΑΔΑ το τετράχρονο αγόρι αποκάλυψε όλα όσα φέρεται να βίωσε στις τουαλέτες του σχολείου όπου -σύμφωνα με όσα υποστήριξε- τον έσυρε ο κατηγορούμενος νηπιαγωγός. “Ήμουν στην τουαλέτα και ήρθε και ο δάσκαλος μαζί μου…Ήταν την ώρα που κάναμε διάλειμμα”

  • “Και τι έγινε εκεί;”
  • “Ε… έβγαλε το πουλί του. Και εγώ κατούραγα…”

Ακολούθως ο τετράχρονος σε ερωτήσεις του ψυχολόγου κατέθεσε ότι ο 31χρονος νηπιαγωγός ακούμπησε το μόριό του στον πωπό του!

  • “Και τι έκανε που το έβγαλε;”
  • “Το έβαλε στον πωπό μου”
  • “Αυτό που περιγράφεις ότι συνέβη το είδε κάποιος άλλος;”
  • Όχι

Μάλιστα στη συνέχεια της κατάθεσης ανέφερε ότι ο νηπιαγωγός τον είχε πάει στην τουαλέτα μια ακόμη φορά, αλλά τότε δεν συνέωη τίποτα καθώς κατούρησε μόνος του. Μάλιστα ολοκληρώνοντας την εξέτασή του επεσήμανε ότι θα ήθελε να αλλάξει και δάσκαλο και τάξη!

Η μητέρα 

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της μητέρας του τετράχρονου η οποία όπως αναφέρει γύρω στις 18.00 το απόγευμα της έκανε εντύπωση γιατί ο γιος της δεν είχε πάει ακόμα τουαλέτα. “Μου είπε ότι δεν είχε πάει γιατί είχε πάει το πρωί στο σχολείο. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πηγαίνει στο σχολείο στην τουαλέτα και ξεκίνησα να του κάνω ερωτήσεις. Τον ρώτησα αν πήγε μόνος του και μου είπε ότι τον πήγε ο δάσκαλος…Μου είπε ότι τον πήγε ο δάσκαλος από το χέρι με το ζόρι. Τον ρώτησα εάν έβγαλε το πουλάκι του μόνος του και μου είπε όχι μου κατέβασε τα βρακάκια ο νηπιαγωγός. Τον ρώτησα εάν του έπιασε το πουλί και μου είπε ότι του το έπιασε για να κατουρήσει και τον έτσουξε το πουλάκι του. Μετά τον ρώτησα έαν βοηθάει και τα άλλα παιδάκια να πάνε τουαλέτα και μου απάντησε ότι πήγε εμένα χωρίς να το ζητήσω. Εγώ συνέχισα για πολλές ώρες να του κάνω ερωτήσεις και μου είπε ότι και ο δάσκαλος κατέβασε το παντελόνι του και του έδειξε το πουλί του….Μου είπε ότι πριν πάνε στην τουαλέτα ο νηπιαγωγός είχε πάρει μια μπανανόφλουδα από ένα παιδί που είχε φάει την μπανάνα του και όταν πήγαν στην τουαλέτα το έβαλε στον πωπό του παιδιού μου. Μου είπε ότι του έβαλε και άλλα σκουπίδια πίσω στον πωπό του και αυτό δεν του άρεσε και τον ενοχλούσε…Ξεκίνησα να τον ρωτάω για όλα αυτά γύρω στις 18.00 το απόγευμα και τελειώσαμε στις 22.00…”.

Μάλιστα η μητέρα του τετράχρονου κατέθεσε ότι είχε παρατηρήσει πως δυο φορές που ο συγκεκριμένος νηπιαγωγός αναπλήρωσε την δασκάλα στην τάξη ο γιος της είχε έρθει σπίτι με δυο τατουάζ-ζωγραφιές. Το πρώτο ήταν μια καρδούλα και το δεύτερο ένα αστεράκι.

Ο πατέρας 

Από την πλευρά του ο πατέρας του τετράχρονου ο οποίος και έκανε την καταγγελία στην αστυνομία επεσήμανε ότι ο γιος του ήταν εκείνος που είπε μόνος του στη σύζυγό του ότι πήγε μόνος του στην τουαλέτα του σχολείου κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει. Το γεγονός αυτό, όπως συμπλήρωσε, τους παραξένεψε ενώ στη συνέχεια ο τετράχρονος αποκάλυψε ότι πήγε μαζί με το νηπιαγωγό στην τουαλέτα ότι του άγγιξε το γεννητικό μόριο και ότι και εκείνος (ο νηπιαγωγός) έβγαλε το δικό του μόριο έξω. “Επιπλέον μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πολύ και ότι δεν ήθελε να ξαναπάει σχολείο” καθώς και ότι ο δάσκαλος τον απέτρεψε από το να αποκαλύψει στους γονείς του το περιστατικό. Μετά από αυτό επικοινώνησε όπως λέει με το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και με τη μόνιμη νηπιαγωγό του γιου του, ενώ ακολούθως στις 20.00 το βράδυ αποφάσισε να πάει να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια.

Απολογία 

Στην προανακριτική του κατάθεση πάντως ο νηπιαγωγός αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορίας επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα οποία λέει το παιδί “ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας”. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει εκείνη την ημέρα ο τετράχρονος δεν πήγε καν στην τουαλέτα, επισημαίνοντας επίσης ότι ο κανονισμός του σχολείου απαγορεύει στους νηπιαγωγούς να συνοδεύουν τα παιδιά στην τουαλέτα. “Σε καμία περίπτωση δεν μου ζήτησε την άδεια να πάει στην τουαλέτα, ούτε πήγε μόνος του σε αυτήν από όσο μπορώ να ξέρω. Ξέρω ότι εδώ και τρεις τέσσερις μήνες που έχει αρχίσει η σχολική χρονιά, δεν πηγαίνει καθόλου τουαλέτα ούτε έχει ζητήσει να πηγαίνει τουαλέτα. Μπορεί να φοβάται ή να μη θέλει πάντως έχουμε παρατηρήσει ότι έχει πάντα ένα τρομαγμένο ύφος…Από όταν έμαθα για την καταγγελία έχω πέσει από τα σύννεφα. Για την ακρίβεια εχτές με ενημέρωσε η διευθύντρια τηλεφωνικά ότι πήγε ο μπαμπάς του παιδιού στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία. Δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξέρω για ποιο λόηο μπορεί να έχει πει αυτά τα πράγματα το παιδί και από που τα έχει ακούσει, αλλά πρέπει να ερευνηθεί το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού…”, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ως μάρτυρες κατέθεσαν και δυο γυναίκες συνάδελφοι του νηπιαγωγού. Αφενός η κανονική δασκάλα του τετράχρονου η οποία δήλωσε ότι αδυνατεί να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και αφετέρου η νηπιαγωγός του άλλου τμήματος η οποία υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα δεν αντιλήφθηκε ο τετράχρονος να πήγε στην τουαλέτα. Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έκθεση ήταν καθαρή καθώς δεν προέκυψαν ενδείξεις άσκησης σεξουαλικής βίασς. Ανιχνεύθηκε μια ραγάδα στον πωπό η οποία όμως θα “μπορούσε να οφείλεται τόσο σε εξωτερικά όσο και σε παθολογικά αίτια”.

Ο νηπιαγωγός οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα και αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις