Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα το e-mail με τις τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας

Γεωργία

Το απόγευμα αναμένεται να σταλούν με e-mail τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr ο φάκελος με το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο, με την ανακρίτρια να τον παραλαμβάνει. Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως σήμερα (31/1) υπήρξε έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διαγράφηκε). Τον δικηγόρο είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα ότι την είχε απειλήσει όταν κατέθετε μήνυση για τον βιασμό της στο Αστυνομικό Τμήμα.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις