Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο ληστής της τράπεζας με το σημείωμα

ληστής
Áßèïõóá óôá äéêáóôÞñéá ôçò Åõåëðßäùí, ÐÝìðôç, 7 Éáíïõáñßïõ 2010.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του ο 51χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη ληστεία με το σημείωμα σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας ο κατηγορούμενος φέρεται πως ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ανέφερε ότι από τα  7.200 ευρώ που άρπαξε από το τραπεζικό υποκατάστημα διέθεσε χρήματα για να πληρώσει λογαριασμούς του σπιτιού, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Ο κατηγορούμενος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μπήκε μέσα στην τράπεζα, δίνοντας στον υπάλληλο ένα σημείωμα που έγραφε: «Δώσε τα λεφτά. Ληστεία», δείχνοντας παράλληλα και ένα όπλο που είχε στη ζώνη του.

Στη συνέχεια διέφυγε πεζός, ωστόσο καταγράφηκε από το κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕλΕΔΑ: Ενστάσεις για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα όσον αφορά τη διασπορά fake news

Κ. Τσιάρας: “Η πιλοτική δίκη στον Άρειο Πάγο θα είναι υπέρ των αδύναμων οικονομικά πολιτών” – Τι υποστηρίζει η αντιπολίτευση

Λάρισα: Φυλάκιση σε στελέχη του ΟΣΕ για θάνατο 15χρονου από ηλεκτροπληξία

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις