Συνήγορος Γεωργίας Μπίκα: «Τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας» – Τι λέει η πλευρά του κατηγορούμενου

Μπίκα

Γεωργία Μπίκα: Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, προχώρησε σε δήλωση για τα αρνητικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση για τα αρνητικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας.

Αναφορικά με το αλκοόλ επισημαίνει πως «δεν μπορεί να γίνει αναγωγή από τους μεταβολίτες αιθανόλης που ανιχνεύονται στα ούρα στο μέγεθος και στη βαρύτητα μέθης». Όσον αφορά δε, τις ναρκωτικές ουσίες και ειδικότερα το λεγόμενο χάπι βιασμού, η ανεύρεσή του, όπως τονίζει, «ούτως ή άλλως ήταν απολύτως αδύνατη», διότι το δείγμα ούρων που εξετάστηκε λήφθηκε τουλάχιστον 18 ώρες μετά την καταγγελία, ενώ ανιχνεύεται, κατά τον ίδιο, μέχρι τις 12 ώρες.

Ο κ. Ζιώγας σημειώνει, επιπλέον, ότι θα ακολουθήσουν και νέες εξετάσεις στο αντιδείγμα των ούρων που έχει διατηρηθεί στο εργαστήριο του ΑΠΘ, αλλά και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σε άλλα στοιχεία του οργανισμού της 24χρονης, όπως στο τριχωτό της κεφαλής και στα δείγματα dna που ήδη ανιχνεύτηκαν.

«Τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας για τη Γεωργία…» καταλήγει, μεταξύ άλλων, η δήλωσή του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η πρώτη αντίδραση του κατηγορούμενου μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης

Σε δήλωσή του, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο δικηγόρος του άνδρα που κατηγορείται για τον βιασμό της Γεωργίας ανέφερε: «Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου, στο άκουσα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση. Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις