Στο αρχείο τέθηκαν οι μηνύσεις Πολάκη – Σπίρτζη από τον Οικονομικό Εισαγγελέα για τη Σοφία Νικολάου

Νικολάου

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Σοφία Νικολάου γνωστοποίησε ότι αρχειοθετήθηκαν αμετάκλητα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα, οι καταγγελίες σε βάρος της με δημοσιεύματα που της καταλόγιζαν απευθείας αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις την περίοδο της πανδημίας και οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν το δημόσιο με δύο εκατομμύρια ευρώ και έκανε όταν ήταν Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Στις 10 Μαρτίου, κι εν μέσω μιας άθλιας επίθεσης εναντίον μου, είχα δηλώσει: «Ολα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου».

Επειτα από 4 μήνες μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά όλους εκείνους που έστησαν τη σκευωρία εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης των συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι δίκαιη κι έγινε πράξη διότι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποστήριζα από την αρχή.

Δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, όπως με κατήγγειλαν οι εθνικοί συκοφάντες. Σκόπιμα στο αρχικό, σαθρό πόρισμα, δεν έλαβαν υπόψη έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύει ότι οι τιμές με τις οποίες έγιναν οι προμήθειες του υγειονομικού υλικού από τη ΓΓΑΠ ήταν νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα τονίζει ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των προμηθειών της ΓΓΑΠ.

Χαρακτηρίζει τέλος αβάσιμα τα δημοσιεύματα όλων εκείνων που έσπευσαν να με δικάσουν και να με καταδικάσουν, θέλοντας να με εξοντώσουν ηθικά και να με εξαφανίσουν πολιτικά.

Το τελικό πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και η πράξη αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι κόλαφος για τους μηνυτές μου, κ. Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όσους προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.

Σε όλη μου την επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία πορεύτηκα με διαφάνεια αλλά και με εδραία την πεποίθηση ότι στο τέλος πάντα νικάει το δίκαιο.

Οσοι θέλησαν να με πλήξουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με βρουν μπροστά τους σύντομα.                                 Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμμετοχή Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπούγα στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

Εισαγγελική έρευνα για τα ζώα που κάηκαν στο ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις