Στέργιος Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Πιτσιόρλας

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου».

Υπενθυμίζουμε ότι τον ασκό του Αιόλου για την παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα και το σκάνδαλο με το Ναυάγιο της Ζακύνθου και όλες αυτές της εξελίξεις άνοιξε το δημοσίευμα της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ για το οποίο έγινε επιχείρηση σύλληψης του εκδότη της, δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού!

Η δήλωση Πιτσιόρλα μετά τις αποκαλύψεις του του Γιάννη Ρουμπάτη

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Μάλιστα σε αυτή ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κατέληγε δηλώνοντας ότι: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης καταθέτοντας στην Εξεταστική, είχε προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραδοχή πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον τότε πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα

Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθούσε τον κ. Πιτσιόρλα επειδή, όπως είπε, διαπραγματευόταν την πώληση ελληνικών νησιών σε εταιρεία ξένων συμφερόντων, στην οποία είχε ενεργό ρόλο ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιούπολη: Σε δίκη ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19 χρονη – Τι αναφέρει το βούλευμα

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη στο Ειδικό Δικαστήριο

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις