ΣΟΚ: Κουκουλοφόρος μαχαίρωσε στο λαιμό δικηγόρο έξω από τα δικαστήρια

ΣΟΚ: Κουκουλοφόρος μαχαίρωσε στο λαιμό δικηγόρο έξω από τα δικαστήρια
ΣΟΚ: Κουκουλοφόρος μαχαίρωσε στο λαιμό δικηγόρο έξω από τα δικαστήρια

Χανιά:  Ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/9) στα δικαστήρια των Χανίων. Άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του πλησίασε δικηγόρο και τον μαχαίρωσε στον λαιμό τραυματίζοντας τον όμως ελαφρά. Ο άνδρας πλησίασε τον δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη από πίσω, του είπε πρώτα μια φράση και στη συνέχεια τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό προκαλώντας του μια αμυχή ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε πολίτες στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο.

Ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και ένας συνάδελφος που υπηρετεί τη δικαιοσύνη με παρρησία και ταπεινότητα».

eviathema.gr

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις