Πυξ Λαξ: Δέκα οι καταγγελίες σε βάρος του ντράμερ – Οι ανατριχιαστικές περιγραφές των θυμάτων

Πυξ Λαξ
Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ: Τις δέκα φτάνουν σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελίες σε βάρος του ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Συνεχίζονται οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αγγίζουν ήδη τις 10.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες προέκυψαν περισσότερες από 10 νέες περιπτώσεις, με παρόμοιες καταγγελλόμενες πράξεις. Ο χρόνος τέλεσής των καταγγελλόμενων αδικημάτων φέρεται να φτάνει έως και το 2019, όταν ήδη εκκρεμούσε σε βάρος του η πρώτη υπόθεση στη δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης για κατ’ εξακολούθηση τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος κοριτσιού ηλικίας 6-8 ετών ανήλικης από το 2011 έως το 2013.

Οι πρώτες πέντε καταγγέλλουσες έχουν καταθέσει μήνυση, ενώ οι υπόλοιπες περιπτώσεις προκύπτουν μέσα από καταθέσεις που δόθηκαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές

Οι περιγραφές των κοριτσιών προκαλούν αποτροπιασμό, αφού περιγράφουν έναν άνθρωπο που σε κάθε ευκαιρία φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κοριτσάκια

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ ο Γ. και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο» αναφέρει η πρώτη από τις καταγγέλλουσες συμπληρώνοντας: «Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω».

Το κορίτσι περιγράφει ότι την επόμενη χρονιά εντόπισε τον ντράμερ και πάλι στην παραλία, υποστηρίζοντας ότι τον έβλεπε «να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους». Η ίδια εξηγεί ότι ταράχτηκε πολύ από τη δική της εμπειρία και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τον καταγγείλει. «Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα».

Η δεύτερη καταγγελία

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια φαίνεται να χρησιμοποίησε σε άλλη περίπτωση ως «δόλωμα» για να προσελκύσει στο σπίτι του μια άλλη ανήλικη και τις φίλες της. «Τον μηνυόμενο η οικογένειά μου τον γνώριζε χρόνια, καθώς ήταν γείτονας. Όταν άρχισε η νέα σχολική χρονιά πήγα δύο φορές σε παιδοψυχολόγο για να με βοηθήσει. Πολλές φορές αυτός ερχόταν να πάρει τις κόρες του από το σχολείο και ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν μήπως μου έλεγε να πάρει μαζί κι εμένα να με γυρίσει, γιατί μέναμε κοντά. Οι γονείς μου δε με άφησαν να ξαναπάω στο σπίτι τους και η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να μην περνάω ούτε απέξω» περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Στη συνέχεια, περιγράφει ότι ένα καλοκαίρι φιλοξενούσε μια φίλη της, όταν ο ντράμερ τις προσέγγισε. «Εκείνο το καλοκαίρι φιλοξενούσα και την φίλη μου, η οποία έμενε τότε στο εξωτερικό και ερχόταν και έμενε μαζί μας κάθε καλοκαίρι. Μας πρότεινε να παίξουμε στον υπολογιστή το ηλεκτρονικό παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο χαρακτήρας (…) πολύ δημοφιλής στα κορίτσια της ηλικίας μου. Τα κορίτσια κοιτούσαν την οθόνη του υπολογιστή και αυτός βρήκε την ευκαιρία να βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου και άρχισε να τρίβει τα δάχτυλά του στο αιδοίο μου, ανάμεσα στα πόδια μου. Προσπάθησα να σηκωθώ εκείνη την στιγμή αλλά με έπιασε από τα μπράτσα και με τράβηξε πάνω στο μόριό του και συνέχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει σε εκείνο το σημείο» περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων

Σύμφωνα με τον δικηγόρο θυμάτων στην υπόθεση, κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου η δράση του ντράμερ ήταν συνεχής. «Με ταχύτατους ρυθμούς και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις με λεπτομέρειες που προκαλούν αποστροφή ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της προκαταρκτικής εξέτασης για σωρεία γενετήσεων πράξεων τις οποίες τελούσε επί σειρά ετών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, σε βάρος τουλάχιστον δέκα (10) όπως γίνεται μέχρι σήμερα γνωστό ανηλίκων κοριτσιών, όλων θυμάτων του ήδη καταδικασθέντος πρωτοδίκως σε 12ετή κάθειρξη για αποπλάνηση. Στις 14/2/2022, μετά από παραγγελία του Εισαγγελέως Πλημ/κών Αθηνών που είχε παραλάβει και μελετήσει την υποβληθείσα πριν δύο εβδομάδες μηνυτήρια αναφορά πέντε, αγνώστων μεταξύ τους, ενηλίκων γυναικών που τον καταμήνυαν ότι τις είχε κακοποιήσει όταν ήταν μεταξύ 8 και 13 ετών σε διάφορους τόπους και χρόνους, διατάχθηκε κατεπειγόντως η διεξαγωγή προανακριτικών πράξεων που θα διερευνούσαν το ποιόν των καταγγελιών αυτών. Μέσα σε μία εβδομάδα, αυτές διπλασιάστηκαν, ενώ ακόμη περισσότερες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας» αναφέρει.

Μάλιστα, συμπληρώνει ότι εκτός από την πρώτη υπόθεση για την οποία έχει καταδικαστεί ο ντράμερ «προέκυψαν τουλάχιστον 10 νέες περιπτώσεις, που σχετίζονται με αδικήματα που εχουν τελεσθεί έως και το 2018 με 2019. Όσο δηλαδή εκκρεμούσε η πρώτη υπόθεση, για την οποία είχε κληθεί για πρώτη φορά σε απολογία ο Γ.Γ. το 2015, φαίνεται ότι εξακολουθούσε απτόητος έναν τρόπο ζωής που σχετιζόταν άμεσα με την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, όπου βρισκόταν και όποτε μπορούσε.

Είναι εντυπωσιακό ότι ορισμένες άγνωστες στις μηνύτριες γυναίκες προσήλθαν αυτοβούλως στη διεξαγόμενη προκαταρκτική εξέταση, ενώ ακόμη περισσότερες κινούνται επιπλέον και με νέες μηνύσεις εις βάρος του Γ.Γ. και για άλλα επεισόδια εξακολουθητικής σεξουαλικής κακοποίησης, ορισμένα από τα οποία συμπεριλαμβάνουν και άσκηση βίας.»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις