Ψευτογιατρός: Προφυλακισμένος για άλλους 12 μήνες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Ψευτογιατρός
Ψευτογιατρός

Ψευτογιατρός: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «ψευτογιατρός» μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο«Dr. Kontos» που δικάζεται ήδη για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, φέρεται να έλαβε από τα θύματά του για τα «μαντζούνια» που τους έδινε πάνω από 850.000 ευρώ ενώ του αποδίδεται και η «λεύκανση» ποσού κοντά στα 9 εκατ. ευρώ χρήματα που φέρεται να πήρε εξαπατώντας τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έλαβε κα ξέπλυνε παράνομο χρήμα. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος επρόκειτο να αποφυλακιστεί την ερχόμενη Πέμπτη εφόσον το Δικαστήριο δεν είχε εκδώσει απόφαση σχετικά με την καταδίκη του ή μη.

Ωστόσο, μετά την δεύτερη προφυλάκιση που του επιβλήθηκε, η προσωρινή κράτηση του Νίκου Κοντοστάθη παρατάθηκε για 12 ακόμη μήνες, διάστημα κατά το οποίο αναμένεται να έχει εκδοθεί και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις