Ψευτογιατρός – Απίστευτο θράσος: «Γιατί δεν λέτε γι’ αυτούς που έσωσα» – Διακόπηκε πριν αρχίσει η δίκη

Ψευτογιατρός:
Ψευτογιατρός:

Ψευτογιατρός – Απίστευτο θράσος: Ο 48χρονος κατηγορούμενος, την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο, φώναξε: «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;» – Διέκοψε  χωρίς να ξεκινήσει η δίκη του «ψευτογιατρου» μετά τη διαμαρτυρία δικηγόρων για τη μικρή χωρητικότητα της αίθουσας πήρε εως τις 13 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικειου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακοπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος, την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο, φώναξε: «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;» και συνέχισε: «Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Ο dr. Kontos αφού οδηγήθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων καθώς έχει κληθεί να απολογηθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος πήρε προθεσμία για τις 13 Δεκεμβρίου

Ο «ψευτογιατρός» δικάζεται για σωρεία αδικημάτων που αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις