Προθεσμία για τις 28 Γενάρη έλαβε ο “ψευτογιατρός” – Ο δικηγόρος των θυμάτων μιλά για το νέο βαρύ κατηγορητήριο

ψευτογιατρού κατηγορίες

Προθεσμία για τη  συμπληρωματική του απολογία  πήρε ο “ψευτογιατρός” Νίκο Κοντοστάθης ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι με τις ενέργειες και τις παραλείψεις του οδήγησε σε επώδυνο θάνατο ασθενείς ,η κατάσταση των οποίων εθεωρείτο ιάσιμη. Από τον ανακριτή έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συνολικά 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Ο Στέλιος Σούρλας δικηγόρος των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω του “ψευτογιατρού” μίλησε αποκλειστικά στο dikastikoreportaz.gr και στο ereportaz.gr για τις εξελίξεις όσον αφορά το κατηγορητήριο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

Όπως μας είπε σύμφωνα με το νέο κατηγορητήριο ,το οποίο είναι πολύ βαρύ, εισαγγελέας και ανακριτής απηύθυναν νέες κατηγορίες σε βάρος 15 ατόμων. Γιατρούς , ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών της Αθήνας  και ένα άτομο από το χώρο της εκκλησίας. Κατηγορούνται ότι του παρείχαν συνδρομή ούτως ώστε να τελεί τα εγκλήματα του , είτε του παρείχαν χώρο , είτε υποστήριξη ,ακόμα και ότι χειρουργούσαν μαζί!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ψευτογιατρός”: Στο στόχαστρο πρώην υπουργός, γιατροί, νοσηλευτές και μοναχοί – Αρνείται κάθε εμπλοκή του ο Κώστας Μαρκόπουλος

 

Ψευτογιατρός Ν. Κοντοστάθης: Κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία λόγω νέων επιβαρυντικών στοιχείων

 


Η πιο δυνατή υπόθεση σύμφωνα με τον κ. Σούρλα αφορά έναν 49χρονο ο οποίος έπασχε από καρκίνο του όσχεως και ο ιατρικός φάκελος του οποίου βρέθηκε μετά από έρευνα του δικηγόρου. Πραγματογνώμονες κατέθεσαν στον ανακριτή πόρισμα σύμφωνα με το οποίο ο ασθενής θα είχε ποσοστό επιβίωσης 95 – 98%. Για κακή του τύχη όμως έπεσε θύμα του “ψευτογιατρού” . Αποτέλεσμα ήταν να βρει μαρτυρικό θάνατο ,με στερήσεις που του επέβαλε ο Κοντοστάθης ,ο οποίος του χορηγούσε διάφορα μαντζούνια ,όπως και στα άλλα θύματα του.

Κώστας Μαρκόπουλος: Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση

Ο γιατρός και πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο γιατρός – τ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφτηκε τη δικαιοσύνη για δύο λόγους:

1)Για να ζητήσει από τον ανακριτή της υπόθεσης του “ψευτογιατρού” την οριστική του απεμπλοκή από την υπόθεση, καταθέτοντας στοιχεία ότι ούτε τον γνώριζε ποτέ ούτε κάποια συναλλαγή είχε ποτέ μαζί του και ασφαλώς δεν συνεργάστηκε μαζί του σε κανένα χειρουργείο.

2)Τον πταισματοδίκη που έχει αναλάβει τη μηνυτήρια αναφορά του για τη πτώχευση της ΛΑΡΚΟ, διότι του ζητήθηκε να καταθέσει πλήρεις στοιχεία για την ευθύνη των διοικήσεων της ΛΑΡΚΟ για τη πτώχευσή της.

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις