Πάτρα: Αυτό είναι το εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη προς την Ρούλα Πισπιρίγκου

Δασκαλάκης
Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το εξώδικο στην Πισπιρίγκου - Θέλει μόνο τον γκρι φάκελο από το σπίτι

Τη Δευτέρα επιδόθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, στη φυλακή, το εξώδικο του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Το εξώδικο – απάντηση των δύο σελίδων του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορουμένη παρουσιάζει το ereportaz.gr κε και αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η αρχή του εξώδικου του πατέρα των τριών παιδιών, όπου τονίζει ότι το αντίστοιχο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι “μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθαρίζει στο εξώδικο του ότι δεν χρειαζόταν την δική της υπόμνηση για να συντηρεί τους τάφους των παιδιών τους, κάτι που όπως γράφει, το κάνει ούτως ή άλλως και απορεί με δηλώσεις συγγενών της ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Ακόμα, επισημαίνει ότι δρομολογεί την αλλαγή του οικογενειακού πακέτου κινητής τηλεφωνίας, ότι εκείνος θα πληρώσει μια συσκευή τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι ήταν δωρεά της πρώην συζύγου του προς εκείνον.

Από το κοινό τους νοικοκυριό ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει κάτι, παρά μόνο έναν γκρι φάκελο που βρίσκεται σε μια μαύρη τσάντα. Αυτός ο φάκελος έχει μόνο προσωπικά έγγραφα και την καλεί να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις