Ορισμός νέων μελών στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Προστασίας Δεδομένων

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 973/12-11-2021) η απόφαση αριθμ. 55729/22-10-2021 «Τροποποίηση της υπ’ αρ. 50722/10-08-2016 απόφασης του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, «Διορισμός Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και μελών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα»», με την οποία ορίζονται για πλήρη θητεία έξι ετών στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων τα εξής νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στη θέση παλαιών των οποίων έληξε η θητεία ή οι οποίοι παραιτήθηκαν:

-Χρήστος Καλλονιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Κόντη, Διδάκτορα Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Αικατερίνη Ηλιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Νικόλαο Φαλδάμη, Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής και εκπρόσωπο για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Επαγγελματιών Πληροφορικής.

-Γρηγόριος Τσόλιας, Δικηγόρος, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ποινικό Δίκαιο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού τη Μαρία Ψάλλα, Νομικό.

-Χρήστος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως αναπληρωματικό μέλος.

-Δημοσθένης Βουγιούκας, Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, ως αναπληρωματικό μέλος.

-Νικόλαος Λίβος, Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως αναπληρωματικό μέλος.

Κατά τα λοιπά, ισχύει η υπ’ αρ. 50722/10-08-2016 (ΥΟΔΔ 442) απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικάζεται 46χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο με αντάλλαγμα… κάνναβη!

Ρόδος – 8χρονη: Η Εισαγγελέας ζήτησε την εξέταση του κοριτσιού από 5 πραγματογνώμονες

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις