Νέα διακοπή στη δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ
Πυξ Λαξ

Πρόκειται για τη δεύτερη δίκη την οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος ντράμερ και αφορά σε 4 υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων.

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για τις 22 Δεκεμβρίου, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου του. Με την ίδια απόφαση του δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης του μουσικού για ακόμη έξι μήνες.

«Εγώ μπορώ όποτε πείτε κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Είχε δεσμευτεί ότι θα έρθει και θα αρχίσει σήμερα η δίκη, ο συνήγορος υπεράσπισης. Μπορεί έστω και δύο ώρες να έρθει να μας τιμήσει ο συνάδελφος. Αυτό είναι εμπαιγμός» ανέφερε ο δικηγόρος των θυμάτων, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, στο Δικαστήριο.

Πρόκειται για τη δεύτερη δίκη την οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος και αφορά σε 4 υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων. Ο κατηγορούμενος, που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δικάζεται ταυτόχρονα σε δεύτερο βαθμό για μια ακόμη, για την οποία έχει καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης με αναστολή μέχρι την έφεση.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις